Меню
Your Cart

ЮПС-и

Непрекъсваемото захранване тип НПЗ-106A Чиста синусоида служи да подържа мрежа 220V напрежение за захранване на циркулационна помпа на локални отоплителни инсталации при отпадане на мрежовото захранване.Предназначение:Непрекъсваемото захранване тип НПЗ-106A служи да поддържа мрежово напрежение 22..
0лв
Непрекъсваемото захранване тип НПЗ-106A Чиста синусоида служи да подържа мрежа 220V напрежение за захранване на циркулационна помпа на локални отоплителни инсталации при отпадане на мрежовото захранване.Предназначение:Непрекъсваемото захранване тип НПЗ-150М служи да поддържа мрежово напрежение 22..
0лв
Непрекъсваемото захранване тип НПЗ-450S служи да поддържа мрежово  напрежение 220 V за захранване на циркулационни помпи на локални отоплителни инсталации при отпадане на мрежовото захранване. Прилага се и за пелетни камини и котли с консумирана мощност до 450 W ...
0лв
Непрекъсваемото захранване тип НПЗ-600S служи да поддържа мрежово  напрежение 220 V за захранване на циркулационни помпи на локални  отоплителни инсталации при отпадане на мрежовото захранване. Прилага се и за пелетни камини и котли с консумирана мощност до 600 W..
0лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност