Меню
Your Cart

Уреди за контрол и регулация


Контактния термостат WTC представлява биметален терморегулатор, който включва и изключва различни електрически уреди според зададените параметри на температурата.Контактния термостат е прецизен уред, който има важна роля за автоматизацията на една система и в частност на отоплителните инсталации..
0лв
Електронният термостат служи за управление на включването (изключването) на циркулационната помпа за парно отопление в зависимост от зададената температура. Включването се регулира в температурен обхват от 0 до 90 С..
0лв
Електронният термостат служи за управление на включването (изключването) на циркулационната помпа за парно отопление в зависимост от зададената температура. Включването се регулира в температурен обхват от 0 до 90 С...
0лв
Диференциалният термостат служи за подаване на захранване 220 в зависимост от сравняване на  две температури посредством датчици. Разликата в температурите се задава от 0 до 20 С. Използва се широко при управление на циркулационни помпи за парно отопление и слънчеви колектори.Диференциалният те..
0лв
Предназначението на Диференциалният термостат-  ДТ-2 е да включва помпа при слънчевите системи с бойлер намиращ се под колекторите. ДТ-2 сравнява температурата на бойлера с тази на колектора и в зависимост от настройката управлява помпата.Диференциалният термостат се използва за управлен..
0лв
Диференциалният термостат ДT-2 Буфер се използва за управление на подгряването на два бойлера или бойлер и друг буфер или басейн за гореща вода от слънчеви колектори.Стандартно е програмиран за основен бойлер и басейн със температура 30 С. Същият може да бъде използван за управление и в други топло-..
0лв
Принцип на действие:DGT-2 следи зададената температура и включва и изключва консуматора на изхода. Температурата се измерва с датчик KTY-81-110 1 ком. Измерваната температура е в обхвата от -50С до +150С. Устройството има възможност да регулира хистерезиса в определени..
0лв
Термостатът води до значителна икономия в сметките, повишавайки комфорта и експлоатационния период на отоплителния уред.Стайния термостат дава обратна връзка към управлявания газов, пелетен или електрически котел, както и към термопомпата, и когато температурата в помещението достигне зададена..
0лв
Термостатът води до значителна икономия в сметките, повишавайки комфорта и експлоатационния период на отоплителния уред.Стайния термостат дава обратна връзка към управлявания газов, пелетен или електрически котел, както и към термопомпата, и когато температурата в помещението достигне зададената ..
0лв
Предназначение: Диференциалният термостат се вгражда в системи за подготовка на битова гореща вода в бойлери, загрявани комбинирано от соларни панели (камини) и ел. нагреватели. Предназначен е да управлява работата на циркулационна помпа, монтирана във водния кръг между панелите (камината) ..
0лв
Delta е специализирано устройство за управление на топлообмена между слънчев колектор и бойлер. Той не само осигурява оптимална работа на системата, но също така и следи за аварийни ситуации, предотвратявайки потенциално опасни последствия за системата. Устройството следи температурите на сл..
0лв
Диференциалният термостат Trio е специализирано устройство за управление на топлообмена между слънчев колектор и бойлер. Той не само осигурява оптимална работа на системата, но също така и следи за аварийни ситуации, предотвратявайки потенциално опасни последствия за системата. ..
0лв
Механичен термостат Salus AT10 включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.Механичен контактен термостат Salus AT10 има бутон, чрез който може м..
0лв
Механичен контактен термостат Salus AT10F включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й. Механичен контактен термостат Salus AT10F за стенен монтаж,..
0лв
Стаен термостат Salus 091FLV2 програмируем е стилен и точен програмируем термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Притежава лесен режим за седмично програмиране, 9 програми, с до 2 ежедневни промени. 091FL е с вграден контролер и функционална практична стойка с две поз..
0лв
Безжичния електронен термостат Salus 091FLRFv2 е висококачествен и функционален регулатор на стайната температура с възможност за седмично програмиране.С термостата SALUS 091FLRFv2 може да се осъществява безжично управление на различни отоплителния процес. Безжичния електронен термоста..
0лв
Стаен термостат RT510 програмируем е стилен и точен електронен термостат, с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Програмируемият термостат Ви позволява да настоите включването и изключването на отоплителната система, както и температура на работа, според Вашите нужди.Притежава лесен..
0лв
Термостатът служи за безжично управление на отоплителни устройства, оборудвани с вход за включване на термостат ON/OFF. Работата му се състои в поддържане на комфортни условия в помещението съгласно графика за работа или зададената от потребителя постоянна температура. Препоръчва се за упр..
0лв
Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF НЕпрограмируем за повърхностен монтаж, позволяващ лесно регулиране на температурата на помещението. Регулаторът служи за безжично управление на отоплителни устройства, оборудвани с вход за свързване на термостат ON/OFF.ОписаниеБезжичен стаен термостат Sal..
0лв
Регулатор на температурата за повърхностен монтаж, служещ за безжично управление на устройства от серия SALUS Smart Home, като например: централна шина KL08RF, термостатична глава TRV и модул за управление RX10RF.- Възможност за управление:- Онлайн – чрез приложението SALUS Smart Home, с изпол..
0лв
За продукта-proSmart BBoil RF е продукт, който позволява бързата автоматизация на всеки електроуред, без значение от неговия производител или модел-Технологията заложена в proSmart BBoil RF му позволява да се свърже с произволна безжична интернет мрежа, без допълнителни настройки-proS..
0лв
Програмируем безжичен термостат. INNOTROLL WiFIТермостатът се използва за поддържане на зададената температура на въздуха.Термостатът води до значителна икономия в сметките, повишавайки комфорта и експлоатационния период на отоплителния уред.Стайния термостат дава обратна връзка към управлявания га..
0лв
Високоточен електронен термостат- Безжична свързаност обхват 100м.Голям LCD дисплей с подсветкаОбщ превключвател за включване / изключване, обхват на регулиране 5-30⁰C,Различни опции за режим ( Икономичен и ваканционен режим )Индикатор за батериятаПрецизно измерване на темпе..
0лв
HT300S е стаен термостат с кабел. Потребителят настройва стайния термостат на необходимата температура, за да осигури по-удобно и икономично отопление.Ежедневно и седмично програмиране (7x24)Различни опции за режим (Комфорт, Икономичност, Почивка)Прецизно измерване на температуратаON/OFF у..
0лв
ОписаниеБезжичен интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET програмируем е съвместим с котли, които имат способността да получават нормални сигнали вкл./изкл. Нормално отворен контакт (NO) и нормално затворен контакт (NC). Стаен термостат GENERAL HT500 SET може да се използва от неогра..
0лв
Стайните термостати COMPUTHERM Q3 RF са способни да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли и климатици. Лесно се подключва и поема управлението на всеки газов, пелетен, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо от упр..
0лв
За всеки ден от седмицата може да се направи отделна температурна програма.Дневно могат да се избират 6 различни времена на включване и при всяко от тях може да се настройва различен градус на охлаждане (затопляне).Лесно програмиране, за настройка на повтарящите се програми помага функцията COPY..
0лв
Стайните термостати /безжични седмични програматори COMPUTHERM Q7RF са способни да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли. Лесно се подключват и поемат управлението на всеки газов, пелетен, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двуж..
0лв
Програмируемият безжичен дигитален стаен термостат тип COMPUTHERM Q20RF е подходящ за регулиране на по-голямата част от котлите и климатиците. Лесно се подключват и поемат управлението на всеки газов, пелетен, електрически котел и климатик, които се подключват с помощта на двужилен кабел, не..
0лв
COMPUTHERM Q3 е подходящ за места, където не е необходимо програмиране, но е важна точността на изписване и настройка на температурата. Не се програмира, но дигиталния дисплей дава възможност за по-точно измерване и настройка на температурата от обикновените механични термостати.Не се програми..
0лв
COMPUTHERM Q8RF позволява независимото отопление на отделните зони, но при необходимост може да се отопляват и всички зони едновременно. Основният комплект съдържа два термостата и едно приемно устройство. При необходимост оборудването може да се увеличи с още два термостата. Основ..
0лв
СOMPUTHERM Q8RF (TX) стаен термостат може да се използва с многозонови термостатите COMPUTHERM Q5RF и Q8RF, като допълнение към двата термостата от комплекта за разширяване на броя на зоните и за регулиране на контакта COMPUTHERM Q1RX. Връзката между термостата COMPUTHERM Q8RF (TX) и приемник..
0лв
Wi-Fi термостатът COMPUTHERM E400RF е безжично превключващо устройство със сензорни бутони, което може да се управлява през интернет от смартфон или таблет и се препоръчва предимно за управление на системи за отопление и охлаждане. Термостатът позволява дистанционно управление на отоплителна..
0лв
ESIMPLE230W е проектиран да контролира повърхностно отопление/охлаждане, характеризиращ се с висока топлинна инерция. Регулирането на зададената температура в помещението се извършва с копче. Благодарение на вградените алгоритми, той предлага много по-добра точност на контрол на температурат..
0лв
ESIMPLE230B е проектиран да контролира повърхностно отопление/охлаждане, характеризиращ се с висока топлинна инерция. Регулирането на зададената температура в помещението се извършва с копче. Благодарение на вградените алгоритми, той предлага много по-добра точност на контрол на температурат..
0лв
Engo ONE е иновативен термостат с вграден сензор за влажност. Това е комбинация от модерност с прецизна работа и интересен дизайн. Характеризира се с простота на монтаж и работа.Възможност за контрол:безжично чрез приложението ENGO Smart, използвайки интернет хъба ZigBee 3.0 EGATEZBТермостатът с..
0лв
Engo ONE е иновативен термостат с вграден сензор за влажност. Това е комбинация от модерност с прецизна работа и интересен дизайн. Характеризира се с простота на монтаж и работа.Възможност за контрол:безжично чрез приложението ENGO Smart, използвайки интернет хъба ZigBee 3.0 EGATEZBТермостатът с..
0лв
Engo ONE е иновативен термостат с вграден сензор за влажност. Това е комбинация от модерност с прецизна работа и интересен дизайн. Характеризира се с простота на монтаж и работа.Възможност за контрол:безжично чрез приложението ENGO Smart, използвайки интернет портала ZigBee 3.0 EGATEZBкабелен, к..
0лв
Engo ONE е иновативен термостат с вграден сензор за влажност. Това е комбинация от модерност с прецизна работа и интересен дизайн. Характеризира се с простота на монтаж и работа.Възможност за контрол:безжично чрез приложението ENGO Smart, използвайки интернет портала ZigBee 3.0 EGATEZBкабелен, к..
0лв
Жичен температурен контролер, захранван от батерия (2xAAA). Използва се за кабелно управление на отоплителни или охладителни устройства и системи. Работи, като поддържа комфортни условия в помещението, в съответствие със зададената температура от потребителя. Свързва се директно към източник на..
0лв
Показва 1 до 40 от 64 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност