Меню
Your Cart

Термопомпа HYUNDAI Split HYHA-V12W/D2N8-B / HYHB-A160/CD30GN8-B

Термопомпа HYUNDAI Split HYHA-V12W/D2N8-B / HYHB-A160/CD30GN8-B
Термопомпа HYUNDAI Split HYHA-V12W/D2N8-B / HYHB-A160/CD30GN8-B
-10 %
Термопомпа HYUNDAI Split HYHA-V12W/D2N8-B / HYHB-A160/CD30GN8-B
Термопомпа HYUNDAI Split HYHA-V12W/D2N8-B / HYHB-A160/CD30GN8-B
Термопомпа HYUNDAI Split HYHA-V12W/D2N8-B / HYHB-A160/CD30GN8-B

Ако жеалете да купите –  свържете се с нас.

За количества са възможни отстъпки.
Офертата е валидна до:
Дни.
Часове
Минути
Секунди
9,535лв
10,594лв
Цена с ДДС
  Отоплението с термопомпа въздух-вода Split Hyundai (вътрешно тяло)  HYHB-A160/CD30GN8-B // (външно тяло) HYHA-V12W/D2N8-B е най-екологичният вид отопление, който замества изключително замърсяващите отоплителни инсталации с дърва и въглища. Термопомпената система се използва за отопление, охлаждане и производство на топла вода (БГВ) за бита в еднофамилни и многофамилни къщи, жилищни кооперации, обществени сгради и т.н. Също така може да подмени старите котли на дърва, въглища, ток, нафта и газ, които имат в пъти по-големи разходи за поддръжка и закупуване на ресурси. Ако имате нужда от ефективно отопление и охлаждане за вашето домакинство, можете да разчитате на термопомпа въздух-вода. Тя може да предложи от един и половина до три пъти повече топлинна енергия, отколкото електричеството, което харчи. Това се дължи на факта, че термопомпа въздух-вода предава топлина, вместо да я трансформира от гориво, както правят традиционните системи за отопление с изкопаеми горива. Термопомпата въздух-вода е специално проектирана за студен климат и предлага ефективно енергоспестяване, и намалени емисии на въглероден диоксид. Производството на топлина е безопасно и икономично благодарение на интегрирания (при някои модели) бойлер за топла вода, нагревател, циркулационна помпа и топлообменник във вътрешното тяло. При термопомпата въздух-вода топлината се извлича отвън, през външното тяло, където хладилният агент циркулира в затворена тръбна система, пренасяйки топлината от източника към вътрешното тяло.

  Характеристики :
  • фреон R32;
  • изключително тиха работа;
  • напълно оборудван с циркулационна помпа, разширителен съд, предпазен клапан;
  • вградена Wi-Fi функция с дистанционно управление (смартфон);
  • работа до -25 °C;
  • температура на изходящата вода (гликол) до +65°C;
  • работа в каскада до 6 единици;
  • функция бързо загряване на БГВ;
  • функция анти-легионела (дезинфекциия бойлер);
  • възможност за управление на 2 отоплителни зони.

  Безшумен режим на две нива - предлага повече комфорт | BLDC инверторен компресор - система с висока производителност | Напълно оборудван - с циркулационна помпа, разширителен съд и предпазен клапан


  Функция Smart Grid. Термопомпата адаптира работата си към различни електрически сигнали от електрическата компания. Консумацията на енергия на системата може да се регулира автоматично според пиковата и ниската мощност, за да се намалят значително разходите за електроенергия


  Управление на отоплителната крива според времето. Има общо 32 отоплителни криви, от които да избирате, като опция е и дефинирана от потребителя крива. След като кривата бъде избрана, уредът автоматично ще регулира температурата на потока според външната околна температура, осъществявайки интелигентно управление.


  WiFi. Тя ви позволява да наблюдавате работата на устройството от вашия мобилен телефон или таблет, където и да се намирате. Вграденият WiFi модул поддържа APP контрол | Характеристики на ваканционен дом и ваканционен дом | Максимум 6 единици, управлявани от един контролер | Modbus протокол.


  Чрез приложението потребителят може: Проверете работното състояние на термопомпата, зонов превключвател, режим на работа и температура. Може да има достъп до данните за потреблението на системата по всяко време и да избира енергоспестяващи решения.


  Функция за циркулация на БГВ (опция). По зададен график, при необходимост от топла вода, топла вода ще потече веднага на крана без да е необходимо изчакване (ако помпата е свързана към външен бойлер).

  Функция за дезинфекция на легионела. Функцията за дезинфекция се използва за унищожаване на легионела с вода с температура 60-70 ℃, за да се гарантира здраве и безопасност.

  Функция за топла вода (опционална топла вода). Служи за превключване на системата в режим на топла вода при спешна нужда от топла вода (ако има външен бойлер). Устройствата са оборудвани с компресор, двигател на вентилатора и DC помпа, които позволяват прецизен контрол на скоростта на двигателя, като се използва само мощността, необходима за действителния товар, като по този начин се намалява консумацията на енергия.комфорт на използване Термопомпите предлагат пълна лекота на използване благодарение на тяхната автоматична работа. Комфортната стайна температура и желаните параметри на питейната вода се задават с помощта на интуитивни контроли и устройството автоматично поддържа топлинен комфорт през цялата година. По време на отоплителния сезон помпата пренася енергия от външния въздух към отоплителната система и подготовката на топла вода. През лятото, благодарение на интегрираната функция за охлаждане, осигурява топлинен комфорт дори и в най-големите жеги.

  Безопасна употреба. Термопомпите са много безопасно решение, тъй като не представляват риск от пожар, отделяне на газ или експлозия в сравнение с традиционните домакински отоплителни уреди. Можете да правите без датчици за газ или масло и да спите спокойно.

  Ниски текущи разходи. Термопомпите допринасят значително за значително намаляване на експлоатационните разходи на вашата къща. С тези продукти разходите за отопление и подготовка на топла вода дори могат да бъдат намалени с до една четвърт. Използването на термопомпа също намалява разходите за поддръжка на системата, отчасти защото не са необходими инспекции от коминочистач.

  Екологичен хладилен агент R32 за всички устройства Hyundai. Най-новият екологичен хладилен агент R32 вече се използва в термопомпите Hyundai. Поради повишената ефективност на хладилния агент е необходимо по-малко количество. Освен това е значително по-екологичен. Това е модерно решение, което отчита както екологичните нужди, така и икономичността на приложението.


  Типсплит
  Енергиен клас на охлаждане / отопление:A+++ / A++
  Хладилен агент:R-32
  Wi-Fi управление:Да
  Отдавана мощност на охлаждане при 35°C (входяща 7°C):12.10 kW
  Отдавана мощност на охлаждане при 45°C (входяща 7°C):12.30 kW
  Отдавана мощност на охлаждане при 55°C (входяща 7°C):12.00 kW
  Отдавана мощност на отопление при 18°C (входяща 35°C):12.00 kW
  Отдавана мощност на отопление при 7°C (входяща 35°C):11.60 kW
  Консумирана мощност на охлаждане при 35°C ( входяща 7°C ):2.44 kW
  Консумирана мощност на охлаждане при 45°C (входяща 7°C):3.24 kW
  Консумирана мощност на охлаждане при 55°C (входяща 7°C):3.87 kW
  Консумирана мощност на отопление при 18°C (входяща 35°C) (kW):3.00 kW
  Консумирана мощност на отопление при 7°C (входяща 35°C) (kW):4.22 kW
  EER при +35°C ( вода за охлаждане 18°C ) (kW):4.00
  EER при +35°C ( вода за охлаждане 7°C ) (kW):2.75
  COP при +7°C ( вода за отопление 35°C ) (kW):4.95
  COP при +7°C ( вода за отопление 45°C ) (kW):3.80
  COP при +7°C ( вода за отопление 55°C ) (kW):3.10
  Вътрешно тяло
  Размери:790 x 420 x 270 В x Ш x Д (мм)
  Ниво на звуковото налягане вътрешно тяло dB(A):43 dB(A)
  Тегло:39 кг
  Циркулационна помпа:инверторна
  Макс. работно налягане [mCA]:9 mCA
  Хидравлични връзки [inch]:1 " (inch)
  Обем на разширителния съд [l]:8
  Изходяща температура на флуида (при охлаждане):5 ~ 25 °C
  Изходяща температура на флуида (при отопление):25 ~ 65 °C
  Външно тяло
  Компресор:BLDC Inverter
  Размери:865 x 1118 x 523 В x Ш x Д (мм)
  Тегло:96 кг
  Количество хладилен агент:R-32 - 64 dB(A)
  Външна работна температура (охлаждане):-5 ~ 43 °C
  Външна работна температура (отопление):-25 ~ 35 °C
  Мощност
  Мощност12 kW
  Марка
  МаркаHYUNDAI
  Размери
  Размери1118/865/523 mm.
  Захранващо напрежение
  Захранващо напрежение230 V / 50 Hz / 1~
  Вид
  ВидЕдиничен сплит
  Хладилен агент
  Хладилен агентR32
  Ниво на шум
  Ниво на шум64 dB(A)
  Гаранция
  Гаранция2 години
  Тегло
  Тегло135 кг
  Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност