Меню
Your Cart

Полипропиленови тръби и фитинги

ППР тръбата PN20 представлява пластмасова тръба с дължина 3м или 4м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от нас полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни системи..
0лв
ППР тръбата PN16 представлява пластмасова тръба с дължина 3м или 4м, предназначена за пренос на студена вода.Ние предлагаме полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска т..
0лв
Стабилизираната ППР тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.Софитерм предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат вис..
0лв
Стабилизираната тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.Ние предлагаме стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектирани да бъ..
0лв
ППР коляното за лепене се предлага от нас в различни размери от Ф20 до Ф125.ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ние предлагаме. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване на две тръби посредством лепене (заварка). Полипропиленовите..
0лв
ППР коляното за лепене се предлага от нас в различни размери от Ф20 до Ф125.ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ние предлагаме. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване на две тръби посредством лепене (заварка). Полипропиленовите..
0лв
ППР коляното за лепене се предлага от нас в различни размери от Ф20 до Ф125.ППР муфите са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ние предлагаме. Полипропиленовите муфи са предназначени за свързване на две тръби посредством лепене (заварка). Муфата за лепене..
0лв
ППР коляното за лепене се предлага от нас в различни размери от Ф20 до Ф125.ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ние предлагаме. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване на две тръби посредством лепене (заварка). Полипропиленовите..
0лв
ППР тройника е един от най-използваните ППР фитинги в процеса на изграждане на тръбния път във водопроводни и отоплителни инсталации. Ние предлагаме полипропиленовите тройници в широк диапазон от размери - от Ф20 до Ф125, които са подходящи както за битови ВиК системи и за ин..
0лв
ППР редуктивната муфа е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да редуцира диаметъра на тръбите.ППР редукцията представлява редуктивен фитинг предназначен за намаляване диаметъра на тръбите, които свързва. ППР редуктивната муфа се използва да свързване на две тръби с различен диаметър. Както и ..
0лв
ППР редуктивнният тройник е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да прави Т-образно отклонение, като редуцира диаметъра на тръбата.ППР тройника намалител представлява редуктивен фитинг предназначен за направата на отклонения и редуциране на диаметъра на тръбите, които свързва. П..
0лв
Приложение на полипропиленовите фитинги и ППР редуктивния холендъра:Полипропиленовите фитинги и тръби се използват основно при изграждането на битов водопровод и при строителството на жилищни и промишлени сгради. Ниската цена и специфичните качества на полипропилена са сред най-..
0лв
ППР кръстача представлява четворно разклонение за ппр тръби и се предлага от Софитерм в размери от Ф20 до Ф40ППР кръст е специфичен ППР фитинг, който има приложение в процеса на изграждане на тръбния път във водопроводни и отоплителни инсталации. Ние предлагаме полипропиленовите кръстачи&n..
0лв
ППР прехода с женска резба представлява права връзка между полипропиленови тръби и резбови фитинги и компоненти и се предлага от Софитерм в различни размери. ППР преходите с женска резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехода ме..
0лв
ППР прехода с мъжка резба представлява права връзка между полипропиленови тръби и резбови фитинги и компоненти и се предлага от Софитерм в различни размери.ППР преходите с мъжка резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехода между&..
0лв
ППР холендър с женска резба представлява права връзка между полипропиленови тръби и резбови фитинги и компоненти и се предлага от нас в различни размери.ППР холендрите с женска резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехода между&n..
0лв
ППР холендъра  с мъжка резба представлява права връзка между полипропиленови тръби и резбови фитинги и компоненти и се предлага от Софитерм в различни размери.ППР холендрите с мъжка резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехо..
0лв
Женският ППР тройник представлява Т-образен преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба), който служи за направата на отклонение от тръбния път.ППР тройниците с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропиле..
0лв
Мъжкият ППР тройник представлява Т-образен преход между полипропилен и месинг (външна резба), който служи за направата на отклонение от тръбния път.ППР тройниците с мъжка резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропилен&nb..
0лв
Женският ППР тройник с планки за стенен монтаж служи за направата на Т-образен преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°.Полипропиленовият тройник за стена е характерен и често използван фитинг при изграждането на ВиК инсталации направата на отклонения и изво..
0лв
Женското ППР коляно представлява преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°, който се предлага от Софитерм в различни размери.ППР колената с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропилен и месинг..
0лв
Мъжкото ППР коляно представлява преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°, който се предлага от Софитерм в различни размери.ППР колената с мъжка резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропилен и месинг.&..
0лв
Женското ППР коляно представлява преход между полипропилен и месинг под ъгъл 90°, предназначен за монтаж върху гипсокартон.ППР колената с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропилен и месинг. ППР коляното за г..
0лв
Женското ППР коляно с планки за стенен монтаж представлява преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°, който се предлага от Софитерм в различни размери. Полипропиленовото коляно за стена е характерен и често използван фитинг при изграждането на ВиК инсталации направ..
0лв
ППР тапата с резба е част от гамата полипропиленови фитинги на СофитермППР тапата представлява изцяло пластмасов фитинг от групата на полипропиленовите фитинги. Те са предназначени за изграждането на ВиК системи за отопление, климатизация и различни технологични инсталации. Полипропиленовата тапа е ..
0лв
ППР тапите Ф20 представляват изцяло полипропиленови фитинги, които се свързват посредством заварка (лепене) ППР тапата за лепене е фитинг от групата на полипропиленовите фитинги. Те са предназначени за изграждането на ВиК системи и системи за отопление, климатизация и различни технологични инст..
0лв
ППР капата представлява фитинг от полипропилен, който служи за затваряне на извод на водопровода посредством заваряване (лепене).ППР капата е фитинг от групата на ППР фитингите. Те са предназначени за изграждането на ВиК системи и системи за отопление, климатизация и различни технологични инстал..
0лв
ППР комплекта за смесител изключително полезен и удобен фитинг, който позволява лесния и бързо монтаж на стенна смесителна батерия Може би всеки един човек, който му се е налагало да ремонтира старо жилище се е сблъсквал с проблема за трудния демонтаж на стария смесител и почти невъзможната м..
0лв
ППР прехвърлящата дъга или наричана още ппр тръба с гънка представлява отрязък от ППР тръба с характерна извивка в средата. ППР прехвърлящата дъга има приложение в изграждането на водопроводни и отоплителни инсталации с ППР тръби и се използва в местата където трябва се кръстосват тръбите, кога..
0лв
ППР скобите за тръби Ф20-Ф63 представляват единични скоби, които фиксират неподвижно ППР тръбите.ППР скобите са неразделна част от тръбните инсталации и от гамата на полипропиленовите фитинги, които се предлагат в нашият магазин. Този крепежен елемент е предназначен за фиксиране на ППР..
0лв
ППР скобите за тръби Ф20-Ф32 представляват скоби с две гнезда, които фиксират неподвижно ППР тръбите положени в тях.ППР скобите са неразделна част от тръбните инсталации и от гамата на полипропиленовите фитинги, които се предлагат в нашият магазин. Този крепежен елемент е предназначен ..
0лв
Полипропиленовите фитинги и тръби имат най-широко приложение при изграждането на битови инсталации и сградно строителство. Ниската стойност и отличните технически характеристики на полипропилена са сред най-важните предимства на този материал. Фитингите  имат изключително ниска себестойност..
0лв
ППР Сферичния кран представлява обикновен спирателен вентил с тяло изработено от полипропилен. Сферичните кранове от полипропилен се използват широко във ВиК системите за битово водоснабдяване. ППР крановете са добре познато и надеждно решение и се използват масово за ..
0лв
ППР Сферичния кран с изпразнител представлява обикновен спирателен вентил с тяло изработено от полипропилен. Сферичните кранове от полипропилен се използват широко във ВиК системите за битово водоснабдяване. ППР крановете са добре познато и надеждно решение и се използ..
0лв
ППР Спирателния кран представлява обикновен спирателен вентил с тяло изработено от полипропилен. Спирателните кранове от полипропилен се използват широко във ВиК системите за битово водоснабдяване. ППР Спирателните вентили са добре познато и надеждно решение и се използват масово за ..
0лв
Секретните е кранове от полипропилен се използват широко във ВиК системите за битово водоснабдяване. ППР Секретните вентили са добре познато и надеждно решение и се използват масово за ВиК системи изградени от полипропиленовите тръби. ППР спирателните кранове имат приложение..
0лв
Радиаторен кран от полипропилен-прав. Ползва се основно при отоплителни системи изградени с полипропиленови тръби. Удобен, евтин и надежден при отоплителни системи. Присъединителният размер е 1/2. Диаметъра на тръбата към която могат да бъдат заварени е ф20.Затварящия механизъм на ППР кра..
0лв
Радиаторен кран от полипропилен-ъглов. Ползва се основно при отоплителни системи изградени с полипропиленови тръби. Удобен, евтин и надежден при отоплителни системи. Присъединителният размер е 1/2. Диаметъра на тръбата към която могат да бъдат заварени е ф20.Затварящия механизъм на ППР кр..
0лв
ППР компенсатора представлява част от ппр тръба със специфична извивка, която е предназначена да обира линейното разширение на тръбите.ППР компенсатора е част от гамата на полипропиленовите фитинги, които се предлагат в нашият магазин.Този специфичен фитинг е предназначен да обира линейното ра..
0лв
ППР У-филтъра е ппр фитинг за лепене, който има механичен филтър (цедка) която отсява твърдите частици.ППР У-филтъра е фитинг от групата на полипропиленовите фитинги . Той има тяло от полипропилен и характерна форма на буквата У. В ппр филтъра има цедка, която има задачата да улавя твърд..
0лв
Показва 1 до 40 от 40 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност