Меню
Your Cart

Полиетиленови тръби и фитинги

Описание на ПЕ тръбата за водопроводни инсталации:- материал: HDPE (полиетилен с висока плътност) - размери: Ф20-Ф110 - дебелина на стената: 1.8мм-6.6мм - цвят: черен - налягане: 10bar - експлоатационен срок: 50+ години - предлага се на рула по 100м,както и на метърПредимства на полиетиленовит..
0лв
Характеристики на полиетиленовия съединител:Свързване: Компресионна връзка, двустранна Материал: Полиетилен Приложение: Водопровод и напояване Предимства: Устойчивост на корозия и агресивни съединения, здравина, подходящ за използване на откритоПЕ съединителя  е направен от високок..
0лв
Характеристики на полиетиленовото коляно:Диаметър на тръбите: Ф20-ф110 Свързване: Компресионна връзка, двустранна Материал: Полиетилен Приложение: Водопровод и напояване Предимства: Устойчивост на корозия и агресивни съединения, здравина, подходящ за използване на откритоПЕ коляното е изр..
0лв
Характеристики на полиетиленовия тройник:Диаметър на тръбите: Ф20-Ф110 Свързване: Компресионна връзка, тристранна Материал: Полиетилен Приложение: Водопровод и напояване Предимства: Устойчивост на корозия и агресивни съединения, здравина, подходящ за използване на откритоПЕ тройника е Т-обр..
0лв
Характеристики на полиетиленовия редуктивен тройник:Свързване: Компресионна връзка, Т-образно разклонение Материал: Полиетилен Приложение: Водопровод и напояване Предимства: Устойчивост на корозия и агресивни съединения, здравина, подходящ за използване на откритоПолиетиленовият редуктивен..
0лв
Характеристики на полиетиленовия тройник с женска резба:Свързване: Компресионна връзка, двустранна / женска резба " Материал: Полиетилен Приложение: Водопровод и напояване Предимства: Устойчивост на корозия и агресивни съединения, здравина, подходящ за използване на откритоПЕ тройникът с жен..
0лв
Характеристики на полиетиленовия тройник с мъжка резба:Свързване: Компресионна връзка, двустранна /мъжка резба " Материал: Полиетилен Приложение: Водопровод и напояване Предимства: Устойчивост на корозия и агресивни съединения, здравина, подходящ за използване на откритоПЕ тройникът с мъжка ..
0лв
ПЕ коляното с женска резба е фитинг, който се използва за свързване на тръби от полиетилен (ПЕ) с фитинги или тръби от друг материал или различни помпи и други уреди.Този конкретен фитинг представлява ъглова връзка 90º, предназначена за компресионно свързване с ПЕ тръби с диаметър и резбова..
0лв
ПЕ коляното с мъжка резба е фитинг, който се използва за свързване на тръби от полиетилен (ПЕ) с фитинги или тръби от друг материал или различни помпи и други уреди.Този конкретен фитинг представлява ъглова връзка 90º, предназначена за компресионно свързване с ПЕ тръби с диаметър и резбова ..
0лв
ПЕ преходът с женска резба е фитинг, който се използва за свързване на тръби с външен диаметър към резбови фитинги с размер.ПЕ прехода е изработен от висококачествен полиетилен, който гарантира здравина, устойчивост на корозия и издръжливост на налягане - перфектния фитинг за външна употр..
0лв
ПЕ преходът с мъжка резба е фитинг, който се използва за свързване на тръби с вътрешен диаметър към резбови фитинги с размер.ПЕ прехода е изработен от висококачествен полиетилен, който гарантира здравина, устойчивост на корозия и издръжливост на налягане - перфектния фитинг за външна упот..
0лв
Характеристики на полиетиленовата редукция:Свързване: Компресионна връзка Материал: Полиетилен Приложение: Водопровод и напояване Предимства: Устойчивост на корозия и агресивни съединения, здравина, подходящ за използване на откритоПолиетиленовият намалител  е специално проектиран за ..
0лв
Характеристики на полиетиленовата тапа: Свързване: Компресионна връзка Материал: Полиетилен Приложение: Водопровод и напояване Предимства: Устойчивост на корозия и агресивни съединения, здравина, подходящ за използване на откритоПолиетиленовата тапа е специално проектирана за запушване на..
0лв
PE Сферичен кран служи за спиране и пускане на водата по водопроводната полиетиленова тръба. Полиетиленови сферични кранове са с външна и вътрешна резба и двустранни - от двете страни с бързи връзки. ..
0лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност