Меню
Your Cart

Подово отопление

Подово отопление
Пластмасови тръби за подово отопление и охлаждане Oventrop PE-RT Copert с кислородна защита 6 bar при 70ºC. Разфасовки на кангал от 240 до 600 л.м.Техническо описание МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 6 ..
0лв
Пластмасови тръби за подово отопление и охлаждане INNOFLOW INNOPERTA с кислородна защита 6 bar при 70ºC. Разфасовки на кангал от 500m.Техническо описание МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 6 ..
0лв
Пластмасови тръби за подово отопление и охлаждане MultiPert Plus с кислородна защита 6 bar при 70ºC. Разфасовки на кангал от 300 до 600 л.м.Техническо описание МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 6 ..
0лв
Пластмасови тръби за подово отопление и охлаждане Rehau RAUTHERM SPEEDс  кислородна защита.Разфасовки на кангал от 500м.Техническо описание МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 6 ..
0лв
Подовото отопление на дома е съвременен и ефективен начин, който осигурява равномерно и оптимално разпределение на топлината в дома. При подовото отопление топлоизточника са тръби положени в подовата замазка. Затова е важно правилното и точното изпълнение на всеки един етап от процеса, както и ..
0лв
При изграждането на системи за подово отопление с изолация тип такер плоча или отражателно фолио е необходимо фиксирането на тръбите за подово посредством такер скобите.Такер скобите за тръби за подово отопление служат за фиксирането им към подложката или такер-плочата. За полагането на тръбите ..
0лв
Фиксиращ мост за тръба за подово отопление INNOBRIDGE служи за застопоряване на тръбата при използването на релефни изолационни плочи за подово,при нужда от допълнителен крепежен елемент...
0лв
Делатационен профил за компенсиране на разширенията на замазката, изработена от PE, с двойна основа. Едната основа е заоблена, за използване при релефни панели, противоположната е плоска, самозалепваща се за гладки панели. Профилът за разширител на фуги служи за оформянето на трайно еластични..
0лв
 Направляващите дъги фиксират тръбите под ъгъл от 90º на мястото на завоя.Те осигуряват оптимална промяна в посоката на тръбата ,без да я пречупват и позволяват сигурно подвеждане на тръбата от пода (при подово отопление) към колекторната кутия или от вертикална повърхност ( отопление н..
0лв
Колектор за подово отопление ЖЖ с вградени кранове за ръчен/автоматичен контрол, изходи с мъжка резба М24х1,5 и разстояние 50 мм.Разпределителният колектор се състои от перфорирана никелирана месингова шина (1) и разходомери с вграден вентил за регулиране на дебита (2). Връщащият колектор също се съ..
0лв
Колектор за подово отопление ЖЖ с вградени секретни кранове с микрометричен контрол,изходи с мъжка резба М24х1,5 и разстояние 50 ммРазпределителният колектор се състои от перфорирана никелирана месингова шина  и разходомери с вграден вентил за регулиране на дебита (2). Връщащият колектор също с..
0лв
Колектор за подово отопление ЖЖ с вградени дебитомери, изходи с мъжка резба М24х1,5 и разстояние 50 ммРазпределителният колектор се състои от перфорирана никелирана месингова шина (1) и променлив брой разходомери с вграден вентил за регулиране на дебита (2). На прозрачното  стъкло с градуирана ..
0лв
Колектор за подово отопление ICMA К.014 включва:- колектор ЖЖ с вградени дебитомери (затварят илирегулират), изходи с мъжка резбаМ24х1,5 и разстояние 50 мм- колектор ЖЖ с вградени кранове за ръчен/автоматичен контрол (резба 28х1,5), изходи с мъжка резба М24х1,5 и разстояние 50 мм Разпределителните к..
0лв
Колектор за подово отопление подаване/връщане 1"Колектор за подово отопление с марка Innoflow в комплект с дебитомери, секретни регулатори, и вентилни вложки за електрометрична задвижка със стандарт 30х1.5. Производител: INNOFLOWБрой изводи: 2-12Присъединителен размер 1"Макс.допустимо работн..
0лв
Профилния колектор за подово отопление представлява разпределител с вградени механизми контролиращи от електрически задвижки за приноса на топлина в системата.Монтира се обикновено на топлата изходяща вода, а на студената в комбинация с профилен колектор с дебитомери и смесителна група.Профи..
0лв
Изолационните панели модел INNOSTUD са стабилна основа с дебелина10,11,20 и 30мм, което гарантира перфектна изолация енергийна ефективност на подовото отопление. Качеството на подложката за подово отопление (изолационния панел) е от съществено значение за ефективността на цялата отопл..
0лв
Крайстенна изолационна лента със самозалепващо се покритие Innoedge(INNOFLOOR) ;8 мм x 150 мм – 25мПериметралната (обходна) лента е важен компонент в изграждането на системите за подово отопление. Периметралната лента има основната роля да обира топлинното разширение на подовата замазка в системите..
0лв
  Изолационен профил за фуга с плътност 30 kg/m³.Използва се за повърхности ,по-големи от 40 кв.м или със страна ,по-голяма от 8м ,осъществявайки постоянна еластична връзка между замазките на отделните полета, като ги разделя една от друга  (например - в случай на врати).Размери (ДxШ..
0лв
Помпената група за подово отопление е специализиран продукт за този тип системи с включена циркулационна помпа Wilo Para 25/8.Помпените групи за подово отопление представляват съвкупност от компоненти, необходими за правилното и ефективно функциониране на системата за подово отопление. В помпената..
0лв
Добавка за цименто-пясъчни смеси, предназначени за направа на замазки върху подово отопление.Подходяща е за използване при доставка на цименто-пясъчни смеси с автомиксер.Увеличава якостите на опън и натиск.Подобрява микроструктурата на матрицата и повишава топлопроводимостта й.Абсолютна съвместимост..
0лв
Добавка за цименто-пясъчни смеси, предназначени за направа на замазки върху подово отопление.Подходяща е за използване при доставка на цименто-пясъчни смеси с автомиксер.Увеличава якостите на опън и натиск.Подобрява микроструктурата на матрицата и повишава топлопроводимостта й.Абсолютна съвместимост..
0лв
Добавка за замазка P подходяща за употреба с циментови замазки съгласно DIN 18560. Определете разхода в зависимост от площта- 0.035кг. добавка на 1см. дебелина на замазка и кв/м. площ.Защо ни е необходима добавка за замазка PПодобрявa вискозитета и обработваемостта;Хомогенизира структурата на з..
0лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност