Меню
Your Cart

Периферна изолационна лента Innoedge

Периферна изолационна лента Innoedge
Периферна изолационна лента Innoedge

Ако жеалете да купите –  свържете се с нас.

За количества са възможни отстъпки.
0лв
Цена с ДДС

    Крайстенна изолационна лента със самозалепващо се покритие Innoedge(INNOFLOOR) ;8 мм x 150 мм – 25м

    Периметралната (обходна) лента е важен компонент в изграждането на системите за подово отопление.

    Периметралната лента има основната роля да обира топлинното разширение на подовата замазка в системите за подово отопление. Топлинното разширение е физичен закон, който важи в пълна сила и при подовата замазка, При неполагане на периметрална лента рискувате напукване и повреждане на подовите настилки. Наричана е още обходна лента, защото се поставя по обходния периметър (по стените на помещението, около колони и греди, рамки на врати). Обходната лента е продукт, изработен от разпенен полиетилен, материал използван и за направата на листова и тръбна изолация. Обходната лента има самозалепващ слой, който помага за лесното и поставяне по стените и колоните. Продукта е важен аксесоар, необходим за правилното изпълнение на инсталацията за подово отопление.
      Софитерм предлага периметралната лента с ширина 15см и дебелина 8мм. Дължината на ролката е 25 м. Разгледайте и другите продукти за подово отопление и за отоплението на дома, които предлагаме на изгодни цени!

    Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност