Меню
Your Cart

Пелетни горелки

Автоматизирана горелка на пелети Ferroli SUN P7 N, добро решение за да замените отоплението на дърва или въглища и да преминете към отопление на екологично чисто гориво - пелети. SUN P N е горелка за пелети с висок коефициент на полезно действие, с ниски нива на емисии на CO и ..
0лв
Автоматизирана горелка на пелети Ferroli SUN P12 N, добро решение за да замените отоплението на дърва или въглища и да преминете към отопление на екологично чисто гориво - пелети. SUN P N е горелка за пелети с висок коефициент на полезно действие, с ниски нива на емисии на CO и NOx и с много..
0лв
Серията Hybrid е попълнение горелки в портфолиото на производителя Pellas X. Комбинацията между технологичните функции на X-серия (система за смесване на горивото в горивната камера и горивна система с високо налягане) и избрани такива от серия REVO (Хибридна система за задвижване) водят д..
0лв
Серията M-line е попълнение в портфолиото на производителя Pellas X, с предназначение за работа с нискокачествени дървесни и слънчоглодови пелети, благодарение на постоянното самопочистване, чрез подвижна скара на горивната камера. Датчика с ефекта на Хол контролира баланса на въздушният п..
0лв
Иновативен продукт на световният пазар. Същината на техния успех е свързана с използването на високо развита технология за ротация на горивната камера, контролирана от Pellas X hybrid drive хибридно задвижване. Допълнение към голямата ефективност на горивният процес – до 99%, е и уникално ре..
0лв
Това е най-дълго развиванaта серия горелки произвеждани от Pellas X. Здравина и надежност в широк диапазон от мощности (5 – 500 kW) . Базиранa на патентовани тeхнологии: система за смесване на горивото в горивната камера и  горивна система с високо налягане, подпомогната от система за..
0лв
М500 (120-500kW) от серията M-line е попълнение в портфолиото на производителя Pellas X,  с предназначение за работа с нискокачествени дървесни и слънчоглeдови пелети, благодарение на постоянното самопочистване, чрез пълзяща горивна камера.ПЪЛЗЯЩA ГОРИВНА КАМЕРА Горивна камера от 5 реда ..
0лв
Пелетните горелки BURNiT Pell са предназначени за изгаряне на дървесни пелети с диаметър 6-8 мм. Допринасят за високоефективен и екологично чист горивен процес. Горелките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, издържаща на температура до 1150°С Вградените микропроцесорно управле..
0лв
Пелетна горелка BURNiT Pell Eco е предназначена за работа с дървесни пелети с диаметър 6-8 мм и се монтира към котел. Горелките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която издържа на температура до 1150°С. Вграденото микропроцесорно управление гарантира лесна експлоатация и о..
0лв
Пелетните горелки BURNiT Pell BIO са предназначени за изгаряне на дървесни пелети с диаметър 6-8 мм и слънчогледови пелети със съдържание на прах <1%, дължина 10-30 mm, ø 6÷8 mm. Допринасят за високоефективен и екологично чист горивен процес. Горелките са изработени от висококачествена нер..
0лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност