Меню
Your Cart

Новини RSS Feed

15 Dec Седем предимства на Smart Home системата за домашна автоматизация
sofia 0 280
Системата за умна домашна автоматизация добавя комфорт, удобство и спокойствие във всяко домакинство.Не се съмняваме, че живеем в епоха на бързо развиваща се технология. За по-малко от двадесет години преминахме от зависимост от жични телефони за почти всички наши комуникации до носенето на интелиге..
15 Dec Как енергоспестяващият дом Ви спестява средства в дългосрочен план
sofia 0 443
Много хора смятат енергоспестяващите подобрения в дома като нещо практично,но само ако имаш излишни приходи. Но енергоспестяващите мерки в дома са инвестиция. Парите, които инвестирате, се възвръщат многократно, като намалявате Вашите сметки завинаги.                                    Вижте спестяв..
13 Mar Как да пестим от отопление през новия сезон
0 7673
Отопление и топла водаНамаляването на температурата на помещенията през зимата с 1 градус, може да понижи сметката за ток с 10%Намалете вашата сметка за подгряване на вода до 10%, като понижите температурата на нагревателя от 60°C на 55°C.Използвайте таймер за включване на бойлера за топла вода на н..
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност