Меню
Your Cart

Камини на дърва

Многофункционална готварска печка на твърдо гориво за етажно отопление, осигуряваща икономична отоплителна система с възможност за приготвяне на храна по традиционния начин. вградени са допълнителни компоненти, които подобряват оперативната му безопасност и ефективност.ПРЕДИМСТВА: Готвене на ..
0лв
Многофункционална готварска печка на твърдо гориво, изключителен дизайн и качество. Представлява идеално решение за отопление на по-големи жилищни единици с възможност за приготвяне на храна по традиционния начин. Подобреният дизайн на капака създава възможност за максимална адаптация към ну..
0лв
Многофункционална готварска печка на твърдо гориво с водна риза за етажно отопление. Отлично решение за икономична отоплителна система в по-големи жилищни единици с възможност за приготвяне на храна по традиционния начин. С инсталирането на допълнителни компоненти се постига максимална безоп..
0лв
Многофункционална готварска печка на твърдо гориво с водна риза за етажно отопление, осигуряваща икономична и надеждна отоплителна система с възможност за приготвяне на храна по традиционния начин. ПРЕДИМСТВА: Готвене на цялата повърхност на стоманения плот.Двойно термоустойчиво стъкло на врат..
0лв
Камина на дърва за вграждане La Nordica  MONOBLOCCO 1300 H800 PIANO Изцяло изработена от излъчващ чугун G20, с дебелина 8 и 16 мм. Тава за пепел. Керамично стъкло издържащо на 750°C. Възможност за подаване на въздуха за горене отвън. Регулируем първичен въздух - вход през тавата за пепел..
0лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност