Меню
Your Cart

Изолация и ВИК уплътнители

Топлоизолацията за тръби от микропореста гума представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри. Изолацията за тръби се отличава с отлични топлоизолационни свойства и е подходяща за изолиране на тръбния път в различни по предназначение системи -отоплителни системи, со..
0лв
Изолационните панели модел INNOSTUD са стабилна основа с дебелина10,11,20 и 30мм, което гарантира перфектна изолация енергийна ефективност на подовото отопление. Качеството на подложката за подово отопление (изолационния панел) е от съществено значение за ефективността на цялата отопл..
0лв
Крайстенна изолационна лента със самозалепващо се покритие Innoedge(INNOFLOOR) ;8 мм x 150 мм – 25мПериметралната (обходна) лента е важен компонент в изграждането на системите за подово отопление. Периметралната лента има основната роля да обира топлинното разширение на подовата замазка в системите..
0лв
  Изолационен профил за фуга с плътност 30 kg/m³.Използва се за повърхности ,по-големи от 40 кв.м или със страна ,по-голяма от 8м ,осъществявайки постоянна еластична връзка между замазките на отделните полета, като ги разделя една от друга  (например - в случай на врати).Размери (ДxШ..
0лв
Самозалепваща изолационна лента - 50мм/3мм/15мСамозалепващата изолационна лента от микропореста гума (каучук) с марката K-flex - Италия, има широко приложение в строителството. Използва се при изолирането на свързващи фитинги в отоплителни, водопроводни, климатични, хладилни, газови, соларни и..
0лв
Описание: Алуминиева армирана-подсилена лента Приложение: изолационни материали в сферата на климатизацията, вентилацията, отоплителната и хладилната техника. Използва се за бандажиране и изолации в климатичната и хладилната техника, канали и пр. Подходящо за изграждане на въздухоотвод..
0лв
Това е висококачествен каучуков продукт. Използва се за уплътнение на холендър, за холендри на водомер и други подобни. Предлагаме ги в богата гама от 1/2'' до 3''...
0лв
Универсално плоско уплътнение (гарнитура) от клингеритПодходящо за гъвкави връзки, холендрови гайки и други приложенияСъвместими флуиди: вода, газ, незамръзващи течности (антифризи), нафта и др.Дебелина: 2 mm..
0лв
Гарнитура за алуминиев радиатор от клингерит е уплътнение за радиатор. Тази гарнитура уплътнява тапата или щепсела / редукцията на чугунен радиатор. Гарнитурите са необходими крайни елементи за радиатор и отоплителни системи. При монтиране на радиатор с глидери ви е необходимо глидерно уплът..
0лв
Гарнитура за алуминиев радиатор от силикон е уплътнение за радиатор. Тази гарнитура уплътнява тапата или щепсела / редукцията на чугунен радиатор. Гарнитурите са необходими крайни елементи за радиатор и отоплителни системи. При монтиране на радиатор с глидери ви е необходимо глидерно уплътне..
0лв
Уплътнението намира широко приложение и гарантира отлично уплътнение. Подходящ е за кранове на парно и други. Висококачествената изработка гарантира дълъг експлоатационен живот.Предлага се в размери от 3/8 до 1 1/2...
0лв
Универсална гарнитура (уплътнение) за фланциСъвместими флуиди: вода, пара, газ, незамръзващи течности (антифризи), нафта и др.Температура: max. 150 °CМаксимално системно работно налягане: max. 40 barВисоко качество..
0лв
1500°C Огнеустойчив силикон кит за камини Огнеупорен продукт, подходящ за поправки и запълване на пукнатини, съединения и цепнатини в горивни камери, пещи, горелки и комини. Добавянето на стъкловлакна образува димонепропусклив циментов слой, който не се разширява или свива. Ползи термична и..
0лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност