Меню
Your Cart

Хидрофорни съдове

 Speroni CAM 85/25X серия Marina е хидрофорна система от самозасмукваща едностъпална непотопяема центробежна помпа и 25-литров хоризонтален мембранен съд под налягане- Помпата и резервоара са изработени от неръждаема стомана- Подходящa за увеличаване на налягането във водоснабдителни системи, з..
0лв
KPM е монофазна непотопяема обемна помпа с висока ефективност за чиста вода или химически неагресивни течности без пясък и абразивн частици- Подходяща за градинско и битово водоснабдяване, за повишаване на налягането и хидрофорни инсталации- Оборудвана с двуполюсен мотор със скорост 2850 мин-1- ..
0лв
Самозасмукващите водни помпи имат много добри хидравлични показатели и поддържат стабилно налягане. Могат да засмукват вода от над 8м и да работят добре дори и при наличие на въздух. Подходяща за водоснабдяване на къщи, малки сгради, пълнене на резервоари и поливни системи. Изпомпват вода от..
0лв
Дълбокозасмукваща електрическа помпа за смукател с дълбочина до 35 метра и сондажи с минимален диаметър 4”.  Подходяща е за водоснабдяване от кладенци, за домашна употреба от малки и средни резервоари. Преди монтажа проверете дали тръбите са вътрешно чисти, за да не се запушват изхвърля..
0лв
Самозасмукваща помпа Speroni KS 1100W 50м 60л/мин- Speroni KS  е самозасмукваща непотопяема водна помпа с отлични хидравлични характеристики и голям капацитет на налягане- Подходящa за увеличаване на налягането във водоснабдителни системи, за осигуряване на водоснабдяване за домакинства и г..
0лв
Самозасмукваща неръждаема помпа Speroni  SM 98-5 1x230VSperoni SM 98-5 е самозасмукваща, многостъпална центробежна помпа с аксиален вход и радиален изход. Вграденият ежектор осигурява оптимални самозасмукващи свойства, с всмукване на височина до 8 m. SM 98 е компактна помпа, а корпусът ..
0лв
Самозасмукваща неръждаема помпа Speroni  CAM Speroni CAM  е самозасмукваща, едностъпална центробежна струйна помпа с аксиален вход и радиален изход. Вграденият ежектор осигурява оптимални самозасмукващи свойства, с всмукване на височина до 8 m. CAM 80 е малка и компактна ..
0лв
Едностъпална центробежна помпа SPERONI CM Едностъпална центробежна помпа подходяща за малки, средни и големи количества вода. Използват за битово водоснабдяване, за напояване, в земеделието и индустрията. Намират приложение за автоматична работа с малки и средни по размер резервоари . По..
0лв
Нормално засмукваща помпа за битово водоснабдяване с месингово работно колело. Температура на флуида до 60°С. Максимална дълбочина на засмукване 8 м. Максимално работно налягане 6,5 бара.Използва се за водоснабдяване, повишаване на налягане, използване на подпочвени води, дъждуване, оросяване.Лесно ..
0лв
Самозасмукваща едностъпална джет помпа за водоснабдяване, напояване и използване на дъждовна вода.Самозасмукваща до 7 m. Електрическо свързване чрез клемна кутия. Всички части в допир с флуида са устойчиви на корозия.Вашите преимущества:Удобна за потребителя, благодарение на малкото тегло и ко..
0лв
Самозасмукваща, едностъпална помпа Jet за приложение във водоснабдяването, дъждуването и използването на дъждовната вода.Самозасмукващо натоварване на помпата до 8 m благодарение на вградената система Venturi.Помпата е лесен за употреба благодарение на вградения превключвател за включване/изклю..
0лв
Компактна система с центробежна помпа с хоризонтален смукател и вертикален нагнетател, състояща се от: Самозасмукваща, едностъпална джет помпа с непрекъснат вал мотор-помпа и независимо от посоката на въртене механично уплътнение. Монофазен или трифазен мотор с директно фланцово присъединяване..
0лв
Компактна система с центробежна помпа с хоризонтален смукател и вертикален нагнетател, състояща се от: самозасмукваща, едностъпална джет помпа, включително дръжка. Монофазен мотор с директно фланцово присъединяване, с вградено термореле за моторна защита и кондензатор.Управление на помпата ..
0лв
Многостъпална, хоризонтална центробежна помпа, конструкция със сух ротор, самозасмукваща, с директно фланцово присъединен мотор. Уплътняване на прохода на вала посредством механично уплътнение, неизискващо обслужванеЗа изпомпване и повишаване на налягането на питейна вода или леко замърсена ..
0лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност