Меню
Your Cart

Аксесоари и резервни части

Универсалния термостат представлява интелигентен цифров термостат за управление на работата на вентилаторни конвектори, централна отоплителна или климатична система, като управлението се реализира чрез въздействието на вентилатори, вентили с ел. задвижка, нагреватели, прекъсвачи и други.Функции..
0лв
Универсалния термостат FT-09 представлява интелигентен цифров термостат за управление на работата на вентилаторни конвектори, централна отоплителна или климатична система, като управлението се реализира чрезвъздействието на вентилатори, вентили с ел. задвижка, нагреватели,прекъсвачи и други.ФункцииВ..
0лв
Имат декоративна функция. Прикриват захранващите тръби (използват се за модели и MV,MO)..
0лв
Използва се за шунтиране на водния поток към батерията.Комплекта съдържа: четирипътен вентил, електрическа задвижка, медни тръби, холендри за присъединяване, секретни вентили...
0лв
Универсалния термостат представлява интелигентен цифров термостат за управление на работата на вентилаторни конвектори, централна отоплителна или климатична система, като управлението се реализира чрез въздействието на вентилатори, вентили с ел. задвижка, нагреватели, прекъсвачи и други.ФункцииВк..
0лв
Дистанционно управление за конвектор KLIMA 2000 за безжично управление на конвектори от марката.Изключително удобно за конвектори с високостенен монтаж...
0лв
Immergas Hydro FS 4-скоростно управление на вентилатора Включва команден панел с бутони и температурна сонда за въздуха /NTC/. За инсталиране върху уреда, със степенно регулиране на скоростта. Позволява регулиране на стайната температура / регулируеми настройки 5 - 40ºC  /, на една от 4-..
0лв
Модулационно управление за модел HYDRO FS Immergas Включва команден панел с дисплей, електронна платка  и температурна сонда за въздуха /NTC/. За инсталиране върху машината , позволява регулиране на стайна температура чрез 4 типа програми: Автоматична,Тиха , Нощна и Максимална.Р..
0лв
Immergas Hydro FS Универсално Управление за Терморегулация за търговски помещения  За инсталиране върху машината. Позволява управление на двигателя на вентилатора, с фиксирани скорости. Разполага с изход 230 V за управление на електровентила за вода в летен и зимен период. Може да бъде свъ..
0лв
Immergas Hydro Платка За Управление с 0-10 V Позволява управлението на двигателя на вентилатора с модулирана скорост. Регулирането на двигателя се извършва с аналогов вход 0-10 VDC. Разполага с изход с 230 V за управление на електроклапана за вода...
0лв
Комплект 2-пътни вентили със задвижкаСъстав:автоматичен вентил с термоелектрическа главарегулиращ вентил за балансиране загубите от налягане на инсталациятаизолация..
0лв
Immergas Hydro комплект 3-пътен вентил със задвижкаСъстав:3-пътен вентил с термоелектрическа главаby-pass тръбарегулиращ вентил за балансиране на загубите от налягане на инсталациятаизолация..
0лв
Позволяват да се покрият естетично свързващите хидравлични тръби, излизащи от пода.Височина 80 mm. *​Само За Модел FS..
0лв
Позволяват да се покрият естетично свързващите хидравлични тръби, излизащи от пода.Височина 80 mm...
0лв
Трипътен вентил за конвектор Rubynor AMGСъстав:3-пътен вентил за термоелектрическа глава..
0лв
Декоративните крачета са допълнителен аксесоар към линията вентилаторни конвектори на Crystal. Монтирайте декоративните крачета едва след като хидравличните връзки са свързани. Крачетата са подходящи за моделите:BGR-200-L / RBGR-400-L / RBGR-600-L / RBGR-800-L / R..
0лв
Дистанционно управление за конвектор  CRYSTAL за безжично управление на конвектори от марката...
0лв
Трипътен вентил за конвектор CRYSTALСъстав:3-пътен вентил за термоелектрическа глава..
0лв
Комплект от две естетични крачета за скриване на тръбите идващи от пода.   Мерна единица Стойност Съвместимост всички модели Bi2 Smart SL   Съвместимост всички модели Bi2 Smart SLR..
0лв
Функция на комплект естетични крачета е съвместим с комплект скоби за подово закрепване (B0875) Комплект от две естетични крачета за скриване на тръбите идващи от пода.   Мерна единица Стойност Съвместимост модели ≥ 1400 Bi2 Air SL   Съвместимос..
0лв
Състои се от трипътен разпределителен вентил (с термоелектрическа задвижка и прекъсвач) и дръжкаВентилът: контролира топлинните емисии на конвектора пресичащи водния потокДръжката: позволява балансиране загубите на натоварване на систематаБайпасът: поддържа водата циркулираща в систематаЗадължителен..
0лв
Състои се от вентили (с термоелектрическа задвижка и прекъсвач) и дръжкаВентилът: контролира топлинните емисии на конвектора пресичащи водния потокДръжката: позволява балансиране загубите на натоварване на систематаЗадължителен за версиите с радиаторен панел (с изключения)Изключения при: използван к..
0лв
Електронно управление за вграждане за инверторни конвекториРегулиране на температурата, режима на работа, скорости на вентилатораУправление на два вентилаДатчик за минимална температура на водатаВъзможност за комуникация с датчик за присъствиеМерна единица Стойност Съвместимост всички..
0лв
Вградено управление с дисплей с подсветка и сензорни бутони Регулиране на температурата, режима на работа, скорости на вентилатораВизуализация на желана температураДатчик за минимална температура на водатаБезжично дистанционно управление в комплекта Конфигурирано за работа с MODBUS RS485 ASCII, RTU ..
0лв
Програмируемо стенно управление за вгражданеLCD дисплей и подсветкаРегулиране на температурата, режима на работа, скорости на вентилатора Програмируем термостат Възможност за контрол на до 30 конвектора Конфигурирано за MODBUS, RS485, може да работи с TR, B0828, B0872 and SIOS ControlМерна единица ..
0лв
Програмируемо стенно управлениеLCD дисплей и подсветкаРегулиране на температурата, режима на работа, скорости на вентилатораКонтрол на трипътен вентил и датчик за минимална температура на водата Работи с AR, B0756 и B0873Само за модели без радиаторен панел..
0лв
Крачета за вентилаторни конвектори Reverso SM/FS, за монтаж на пода...
0лв
Показва 1 до 27 от 27 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност