Меню
Your Cart

Водомери

Водомер за топла вода Powogaz - Poland. С възможност за 2 размера- 1/2 и 3/4.Водомер Powogaz за топла вода от модела GSD8 представлява водомер сух тип с ролков брояч.Предлагаме Ви един евтин водомер, произведен в Полша, който освен изгодна цена има и високо качество, отговарящо на всички ев..
0лв
без ДДС:0лв
Водомер за студена вода Powogaz - Poland. С възможност за 2 размера- 1/2 и 3/4.Водомер Powogaz за студена вода от модела GSD8 представлява водомер сух тип с ролков брояч.Предлагаме Ви един евтин водомер, произведен в Полша, който освен изгодна цена има и високо качество, отговарящо на ..
0лв
без ДДС:0лв
Фитингите от чист месинг имат широко приложение във водопроводните и отоплителни системи, газовите инсталации и различни технологични производства. Характерното за компонентите от месинг без покритие е, че се изработват само от месинг, който се отлива и стругова и нямат никелово или кромирано по..
0лв
без ДДС:0лв
Уплътнител за холендри за водомер Това е висококачествен силиконов продукт. Използва се за уплътнение между холендъра и тялото на водомера. За различните водомери, предлагаме различни размери от 1/2'' до 3/4''...
0лв
без ДДС:0лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност