Меню
Your Cart

Помпи

Високоефективна помпа Wilo-Yonos PICO, електронно регулируема. Циркулационна помпа с мокър ротор с резбово присъединяване, която не изисква особена поддръжка, с устойчив на блокиране синхронен мотор по технологията ECM и вградено електронно регулиране на мощността за безстепенно регулиране н..
0лв
Високо ефективна немска помпа Wilo-Atmos PICO, електронно регулируема. Циркулационна помпа с мокър ротор с резбово присъединяване, която не изисква особена поддръжка, с устойчив на блокиране синхронен мотор по технологията ЕСМ и вградено електронно регулиране на мощността за безстепенно ре..
0лв
Компактната стандартна помпа за търговски обекти.Високоефективната помпа Wilo-Yonos MAXO е идеална като компактна стандартна помпа за търговски обекти с HVAC-приложения. Благодарение на основните настройки и функции с три режима на работа и зеления бутон, помпата е много лесна за настройка и..
0лв
Тази циркулационна помпа е подходяща само за питейна вода.Цкиркулационната помпа за санитарна вода Wilo-Star-Z NOVA (изпълнение с мокър ротор) за еднофамилни къщи. Помпа за тръбен монтаж, устойчив на блокиране синхронен мотор с висок стартов въртящ момент. Корпус на помпата от месинг, работно ..
0лв
Най-многофункционалната помпа за смяна.Wilo-Varios PICO-STG е универсално решение за подмяна в областта на отоплението, климатизацията, охлаждането на едно- и двуфамилни къщи. Тя позволява стандартен и външен регулиран работен режим и с помощта на асистента Sync, настройките на заменената по..
0лв
Premium смарт помпа Wilo-Stratos MAXO-R7 (R7 = без вътрешен температурен сензор)Високоефективна Inline помпа с мокър ротор с мотор EC и електронно адаптиране на мощността. Може да се използва за вода за отопление, студена вода и смеси вода/гликол. Индекс за енергийна ефективност (ИЕЕ) в зависимост о..
0лв
Циркулационните помпи GPA са предназначени за отоплителни инсталации.Подходящи са за системи с:постоянен и променлив дебит;променливи температури;различен режим на работа през нощта;климатични инсталации;индустриални помещения;жилищни помещения;Циркулационните помпи GPA използват двигател с постоянн..
0лв
 Speroni CAM 85/25X серия Marina е хидрофорна система от самозасмукваща едностъпална непотопяема центробежна помпа и 25-литров хоризонтален мембранен съд под налягане- Помпата и резервоара са изработени от неръждаема стомана- Подходящa за увеличаване на налягането във водоснабдителни системи, з..
0лв
Потопяемата дренажна помпа е предназначена за изпразване на наводнени помещения или резервоари, отводняване на чисти или леко замърсени отпадъчни води, напояване на зеленчукови градини и градини. Корпусът и дръжката на помпата са изработени от полипропилен, а корпусът и вала на ..
0лв
KPM е монофазна непотопяема обемна помпа с висока ефективност за чиста вода или химически неагресивни течности без пясък и абразивн частици- Подходяща за градинско и битово водоснабдяване, за повишаване на налягането и хидрофорни инсталации- Оборудвана с двуполюсен мотор със скорост 2850 мин-1- ..
0лв
Самозасмукващите водни помпи имат много добри хидравлични показатели и поддържат стабилно налягане. Могат да засмукват вода от над 8м и да работят добре дори и при наличие на въздух. Подходяща за водоснабдяване на къщи, малки сгради, пълнене на резервоари и поливни системи. Изпомпват вода от..
0лв
Дълбокозасмукваща електрическа помпа за смукател с дълбочина до 35 метра и сондажи с минимален диаметър 4”.  Подходяща е за водоснабдяване от кладенци, за домашна употреба от малки и средни резервоари. Преди монтажа проверете дали тръбите са вътрешно чисти, за да не се запушват изхвърля..
0лв
Самозасмукваща помпа Speroni KS 1100W 50м 60л/мин- Speroni KS  е самозасмукваща непотопяема водна помпа с отлични хидравлични характеристики и голям капацитет на налягане- Подходящa за увеличаване на налягането във водоснабдителни системи, за осигуряване на водоснабдяване за домакинства и г..
0лв
Самозасмукваща неръждаема помпа Speroni  SM 98-5 1x230VSperoni SM 98-5 е самозасмукваща, многостъпална центробежна помпа с аксиален вход и радиален изход. Вграденият ежектор осигурява оптимални самозасмукващи свойства, с всмукване на височина до 8 m. SM 98 е компактна помпа, а корпусът ..
0лв
Самозасмукваща неръждаема помпа Speroni  CAM Speroni CAM  е самозасмукваща, едностъпална центробежна струйна помпа с аксиален вход и радиален изход. Вграденият ежектор осигурява оптимални самозасмукващи свойства, с всмукване на височина до 8 m. CAM 80 е малка и компактна ..
0лв
Едностъпална центробежна помпа SPERONI CM Едностъпална центробежна помпа подходяща за малки, средни и големи количества вода. Използват за битово водоснабдяване, за напояване, в земеделието и индустрията. Намират приложение за автоматична работа с малки и средни по размер резервоари . По..
0лв
Потопяема помпа за стационарен и мобилен мокър монтаж. Помпа с монтиран поплавъчен превключвател за напълно автоматична експлоатация.За използване в домакинството за изпомпване на:Отпадъчни води без фекалииОтпадни води (с малки количества плясък и чакъл)Помпа за отводняване с дълбоко засмукван..
0лв
Потопяема помпа за стационарен и мобилен мокър монтаж. Помпа с монтиран поплавъчен превключвател за напълно автоматична експлоатация.За използване в домакинството за изпомпване на:Отпадъчни води без фекалииОтпадни води (с малки количества плясък и чакъл)Помпа за отводняване с интегриран турбол..
0лв
Потопяема помпа като блоков агрегат с мотор с охлаждащ мантел, работещ под залив, и вградена термична защита от претоварване. Дръжка за пренасяне и електрически захранващ кабел с щепсел Шуко – серийно директно монтирани. Висока експлоатационна надеждност благодарение на уплътняването на вала..
0лв
Дренажна помпа за отводняване на битови отпадни води с голям работен диапазон, автоматична функция за термичен контрол на мотора и вътрешен кондензатор Потопяема дренажна помпа ..
0лв
Гъвкавата помпа за отпадни води за най-различни работни флуиди. Wilo-Padus UNI е идеалният начален модел за транспортиране на отпадни води в по-малки сгради с търговско предназначение. Помпата е мобилна или подходяща за работа помпена шахта. Хидравликата от устойчив на корозия композитен мат..
0лв
Потопяемата помпа WILO-REXA MINI3-V04.09 M/A се отличава с добра ефективност и висока експлоатационна безопасност, което се дължи на оптимизираната хидравлика. Монтажа в тесни дренажни изкопи е доста лесен благодарение на компактния дизайн с интегриран кондензатор, ниското тегло и наличието ..
0лв
Не позволява задръстване и ефективна потопяема канализационна помпа с режещ механизъм за отводняване на домове и обработваеми земи за едно- и двуфамилни къщи.Помпата с режещ механизъм Wilo-Rexa MINI3-S осигурява сигурно отводняване на къщи и обработваеми земи. Компактният дизайн и радиалният..
0лв
WILO Drain MTC  е канализационна потопяема помпа, която разполага с режещ инструмент за мокър монтаж. Помпата е снабдена с поплавък, дълъг кабел от 10 метра и стойка за преносим монтаж. Служи за изсмукване на фекални води и отпадни води от индустриалните производства, които не са свърза..
0лв
Дренажна помпа, за чисти и леко замърсени води, със свободен сферичен проход 5 mm. Помпата е с вграден поплавък, лесна за монтаж и експлоатация. Помпа за отпадни води с вихрово работно колело и вертикална резбова връзка (връзка за маркуч). Корпус на помпата и работно колело от композитен материа..
0лв
Wilo-Initial Waste се използва за изпразване на събирателни шахти, изкопи или резервоари в автоматичен режим и за отстраняване на наводнения, с възможност за преминаване на твърди частици през помпата с размер до 20mm.Потопяема дренажна помпа като блоков агрегат с мотор, който може да работи..
0лв
Нормално засмукваща помпа за битово водоснабдяване с месингово работно колело. Температура на флуида до 60°С. Максимална дълбочина на засмукване 8 м. Максимално работно налягане 6,5 бара.Използва се за водоснабдяване, повишаване на налягане, използване на подпочвени води, дъждуване, оросяване.Лесно ..
0лв
Самозасмукваща едностъпална джет помпа за водоснабдяване, напояване и използване на дъждовна вода.Самозасмукваща до 7 m. Електрическо свързване чрез клемна кутия. Всички части в допир с флуида са устойчиви на корозия.Вашите преимущества:Удобна за потребителя, благодарение на малкото тегло и ко..
0лв
ОписаниеАвтоматично водоснабдяване и повишаване на налягането в едно- и двуфамилни къщи. Едностъпална помпа с мокър ротор за автоматично водоснабдяване и повишаване на налягането от комунална мрежа или резервоар (напр. напорен резервоар) до точки за отнемане по-долу за 2 до 4 различни точки н..
0лв
Готова за включване, безшумна и автоматична помпена система за изпомпване на замърсени води съгласно EN 12050-2 за надземна инсталация, с всички необходими превключващи и управляващи устройства.  Използвана обикновено, когато основният канален тръбопровод се намира над нивото на събиран..
0лв
Готова за включване, безшумна и автоматична помпена система за отпадни води съгласно EN 12050-3, с всички необходими превключващи и управляващи устройства.  Използвана обикновено, когато основният канален тръбопровод се намира над нивото на събиране на отпадните води или няма възможност..
0лв
Интелигентно използване на дъждовна вода за водоснабдяване на частни градини и къщи.Wilo Extract FIRST е многостъпална потопяема помпа. Използва се за надеждно извличане на дъждовна вода от цистерни или резервоари в еднофамилни и двуфамилни къщи. Дъждовната вода може да се използва за битово ..
0лв
Многостъпална, самовентилираща се потопяема помпа с възможност за работа под пълен залив със стандартна засмукваща решетка за инсталиране в потопено състояние над дъното на резервоара/цистерната.За изпомпване на чиста вода от резервоари, цистерни или кладенци с дълбочина на потапяне до 17&..
0лв
Многостъпална потопяема помпа с възможност за работа под пълен залив с радиални или полу-аксиални работни колела със степенна конструкция за вертикален или хоризонтален монтаж, с вграден възвратен клапан. Устойчив на корозия монофазен или трифазен мотор за директно свързване, напълнен с водн..
0лв
Потопяема помпа WILO - Sub TWU 3-0130 EM Потопяема 3" помпа, предназначена за водочерпене от сондажи с минимален диаметър 78 мм, кладенци цистерни и резервоари. Използва се за битово водоснабдяване и напояване за води без дълговлакнести или абразивни частици. Помпата е корозионно устойчива с в..
0лв
WILO SPU 4 е сондажна помпа от материали устойчиви на корозия. Мотора на помпата за вода е изработен от inox и се охлажда, изключително устойчив на колебания в напрежението. Сондажната помпа се използва при напояване, битово водоснабдяване и изпомпване. Напояването с този модел може да се из..
0лв
Нормално засмукваща, едностъпална центробежна помпа за автоматично водоснабдяване/повишаване на налягането от резервоар (напр. напорен резервоар) за едно- и двуфамилни къщи намиращи се под точката на отнемане.Автоматичното включване/изключване се осъществява благодарение на вградения превклю..
0лв
Самозасмукваща, едностъпална помпа Jet за приложение във водоснабдяването, дъждуването и използването на дъждовната вода.Самозасмукващо натоварване на помпата до 8 m благодарение на вградената система Venturi.Помпата е лесен за употреба благодарение на вградения превключвател за включване/изклю..
0лв
Компактна система с центробежна помпа с хоризонтален смукател и вертикален нагнетател, състояща се от: Самозасмукваща, едностъпална джет помпа с непрекъснат вал мотор-помпа и независимо от посоката на въртене механично уплътнение. Монофазен или трифазен мотор с директно фланцово присъединяване..
0лв
Компактна система с центробежна помпа с хоризонтален смукател и вертикален нагнетател, състояща се от: самозасмукваща, едностъпална джет помпа, включително дръжка. Монофазен мотор с директно фланцово присъединяване, с вградено термореле за моторна защита и кондензатор.Управление на помпата ..
0лв
Показва 1 до 40 от 50 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност