Меню
Your Cart

Отопление

Отопление
Пелетна камина Commo - със стандартна мощност за средно големи жилищни пространства. Изключителното качество и дизайн. тихата работа и запазване чистотата на въздуха в жилищната среда са доказани факти...
3,650лв
Пелетна камина Commo - със стандартна мощност за средно големи жилищни пространства. Изключителното качество и дизайн. тихата работа и запазване чистотата на въздуха в жилищната среда са доказани факти...
3,050лв
Пелетна Камина DINO 17 kw - за етажно отопление с изключителен дизайн и най-съвременен процес за контрол на горенето.Характеризира се с най-висока степен на ефективност и безопасност. Вграден дебитомер и втори горивен вентилатор на входящият въздушен поток.Турболаторни спирали в димогарните тръби за..
3,550лв
Пелетна Камина DINO 27 kw - с водна риза за етажно отопление с изключителен дизайн и най-съвременен процес за контрол на горенето.Характеризира се с най-висока степен на ефективност и безопасност. Вграден дебитомер и втори горивен вентилатор на входящият въздушен поток.Турболаторни спирали в димогар..
3,850лв
Пелетна Камина с изчистен дизайн ,която се предлага в няколко цвята. Идеално решение за отопление на по-малки жилищни единици.Чрез прилагане на модерни технологии се постига максимален комфорт при употреба. - Корпусът е изработен от качествен метал и стоманена врата. ..
1,750лв
LUCA 12 kw Суха Пелетна Камина с първокласно качество и модерен дизайн, съобразена с нуждите на градското ежедневие. Използването на качествени материали във всички вградени компоненти гарантира дългият експлоатационен живот на продукта...
2,220лв
Пелетен котел Commo Compact 23 kw за етажно отопление с хармонични размери и компактен дизайн , подходящ за позициониране както в мазета ,така и в жилищни помещения.Високото ниво на автоматизация и продължителната автономна работа дава възможност за максимално удобство при употреба...
3,350лв
Пелетен котел от серията COMMO COMPACT със значително увеличена топлинна мощност 32 kw, - Топлоизолацията на вратата чрез четворна вермикулитна плоча, както и допълнителната топлоизолация на самия котел от минерална вата намалява топлинната емисия в помещението и увеличава коефициента на икономия на..
4,760лв
Пелетен котел от серията COMMO COMPACT със значително увеличена топлинна мощност 37 kw, - Топлоизолацията на вратата чрез четворна вермикулитна плоча, както и допълнителната топлоизолация на самия котел от минерална вата намалява топлинната емисия в помещението и увеличава коефициента на икономия на..
4,960лв
Пелетна камина с изключително Модерен дизайн • Панелите и вратата на камината са изработени от висококачествена стомана, която е защитена от термична боя и лак устойчива на високи температури...
2,590лв
Пелетна Камина с изчистен дизайн ,която се предлага в няколко цвята. Идеално решение за отопление на средно големи жилищни единици до 180 кв. м ...
3,550лв
Пелетен Димогарен Котел 28 kw подходящ за отопление на пространства до 280 кв.м. Снабден с турболаторна система на димогарните тръби с функция за периодично почистване и увеличаване на ефективността...
4,350лв
Пелетните камини на Burnit са отличен избор за отопление, осигуряващо комфортна топлина и уют. Моделът се отличава с вдъхновяващ модерен дизайн с изцяло стъклена врата и елегантна селекция от цветове. Компактните размери, бързото инсталиране и лесното обслужване на камини гарантират удобст..
3,090лв
Пелетните камини на Burnit са отличен избор за отопление, осигуряващо комфортна топлина и уют. Моделът се отличава с вдъхновяващ модерен дизайн с изцяло стъклена врата и елегантна селекция от цветове. Компактните размери, бързото инсталиране и лесното обслужване на камини гарантират удобст..
3,240лв
Пелетните камини на Burnit са отличен избор за отопление, осигуряващо комфортна топлина и уют. Моделът се отличава с вдъхновяващ модерен дизайн с изцяло стъклена врата и елегантна селекция от цветове. Компактните размери, бързото инсталиране и лесното обслужване на камини гарантират удобст..
3,415лв
Пластмасови тръби за подово отопление и охлаждане Oventrop PE-RT Copert с кислородна защита 6 bar при 70ºC. Разфасовки на кангал от 240 до 600 л.м.Техническо описание МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 6 ..
0лв
Пластмасови тръби за подово отопление и охлаждане INNOFLOW INNOPERTA с кислородна защита 6 bar при 70ºC. Разфасовки на кангал от 500m.Техническо описание МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 6 ..
0лв
Пластмасови тръби за подово отопление и охлаждане MultiPert Plus с кислородна защита 6 bar при 70ºC. Разфасовки на кангал от 300 до 600 л.м.Техническо описание МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 6 ..
0лв
Пластмасови тръби за подово отопление и охлаждане Rehau RAUTHERM SPEEDс  кислородна защита.Разфасовки на кангал от 500м.Техническо описание МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 6 ..
0лв
Подовото отопление на дома е съвременен и ефективен начин, който осигурява равномерно и оптимално разпределение на топлината в дома. При подовото отопление топлоизточника са тръби положени в подовата замазка. Затова е важно правилното и точното изпълнение на всеки един етап от процеса, както и ..
0лв
При изграждането на системи за подово отопление с изолация тип такер плоча или отражателно фолио е необходимо фиксирането на тръбите за подово посредством такер скобите.Такер скобите за тръби за подово отопление служат за фиксирането им към подложката или такер-плочата. За полагането на тръбите ..
0лв
Фиксиращ мост за тръба за подово отопление INNOBRIDGE служи за застопоряване на тръбата при използването на релефни изолационни плочи за подово,при нужда от допълнителен крепежен елемент...
0лв
Делатационен профил за компенсиране на разширенията на замазката, изработена от PE, с двойна основа. Едната основа е заоблена, за използване при релефни панели, противоположната е плоска, самозалепваща се за гладки панели. Профилът за разширител на фуги служи за оформянето на трайно еластични..
0лв
 Направляващите дъги фиксират тръбите под ъгъл от 90º на мястото на завоя.Те осигуряват оптимална промяна в посоката на тръбата ,без да я пречупват и позволяват сигурно подвеждане на тръбата от пода (при подово отопление) към колекторната кутия или от вертикална повърхност ( отопление н..
0лв
Колектор за подово отопление ЖЖ с вградени кранове за ръчен/автоматичен контрол, изходи с мъжка резба М24х1,5 и разстояние 50 мм.Разпределителният колектор се състои от перфорирана никелирана месингова шина (1) и разходомери с вграден вентил за регулиране на дебита (2). Връщащият колектор също се съ..
0лв
Колектор за подово отопление ЖЖ с вградени секретни кранове с микрометричен контрол,изходи с мъжка резба М24х1,5 и разстояние 50 ммРазпределителният колектор се състои от перфорирана никелирана месингова шина  и разходомери с вграден вентил за регулиране на дебита (2). Връщащият колектор също с..
0лв
Колектор за подово отопление ЖЖ с вградени дебитомери, изходи с мъжка резба М24х1,5 и разстояние 50 ммРазпределителният колектор се състои от перфорирана никелирана месингова шина (1) и променлив брой разходомери с вграден вентил за регулиране на дебита (2). На прозрачното  стъкло с градуирана ..
0лв
Колектор за подово отопление ICMA К.014 включва:- колектор ЖЖ с вградени дебитомери (затварят илирегулират), изходи с мъжка резбаМ24х1,5 и разстояние 50 мм- колектор ЖЖ с вградени кранове за ръчен/автоматичен контрол (резба 28х1,5), изходи с мъжка резба М24х1,5 и разстояние 50 мм Разпределителните к..
0лв
Колектор за подово отопление подаване/връщане 1"Колектор за подово отопление с марка Innoflow в комплект с дебитомери, секретни регулатори, и вентилни вложки за електрометрична задвижка със стандарт 30х1.5. Производител: INNOFLOWБрой изводи: 2-12Присъединителен размер 1"Макс.допустимо работн..
0лв
Профилния колектор за подово отопление представлява разпределител с вградени механизми контролиращи от електрически задвижки за приноса на топлина в системата.Монтира се обикновено на топлата изходяща вода, а на студената в комбинация с профилен колектор с дебитомери и смесителна група.Профи..
0лв
Изолационните панели модел INNOSTUD са стабилна основа с дебелина10,11,20 и 30мм, което гарантира перфектна изолация енергийна ефективност на подовото отопление. Качеството на подложката за подово отопление (изолационния панел) е от съществено значение за ефективността на цялата отопл..
0лв
Крайстенна изолационна лента със самозалепващо се покритие Innoedge(INNOFLOOR) ;8 мм x 150 мм – 25мПериметралната (обходна) лента е важен компонент в изграждането на системите за подово отопление. Периметралната лента има основната роля да обира топлинното разширение на подовата замазка в системите..
0лв
  Изолационен профил за фуга с плътност 30 kg/m³.Използва се за повърхности ,по-големи от 40 кв.м или със страна ,по-голяма от 8м ,осъществявайки постоянна еластична връзка между замазките на отделните полета, като ги разделя една от друга  (например - в случай на врати).Размери (ДxШ..
0лв
Помпената група за подово отопление е специализиран продукт за този тип системи с включена циркулационна помпа Wilo Para 25/8.Помпените групи за подово отопление представляват съвкупност от компоненти, необходими за правилното и ефективно функциониране на системата за подово отопление. В помпената..
0лв
Панелните радиатори са отоплителни тяла предназначени за монтаж към отоплителни системи в сгради, като позволява ляво и дясно странично свързване към отоплителните инсталации с максимално допустима експлоатационна температура по-ниска от 110*C. Панелните радиатори са предназначени са за..
0лв
Автоматизирана горелка на пелети Ferroli SUN P7 N, добро решение за да замените отоплението на дърва или въглища и да преминете към отопление на екологично чисто гориво - пелети. SUN P N е горелка за пелети с висок коефициент на полезно действие, с ниски нива на емисии на CO и ..
0лв
Автоматизирана горелка на пелети Ferroli SUN P12 N, добро решение за да замените отоплението на дърва или въглища и да преминете към отопление на екологично чисто гориво - пелети. SUN P N е горелка за пелети с висок коефициент на полезно действие, с ниски нива на емисии на CO и NOx и с много..
0лв
Серията Hybrid е попълнение горелки в портфолиото на производителя Pellas X. Комбинацията между технологичните функции на X-серия (система за смесване на горивото в горивната камера и горивна система с високо налягане) и избрани такива от серия REVO (Хибридна система за задвижване) водят д..
0лв
Серията M-line е попълнение в портфолиото на производителя Pellas X, с предназначение за работа с нискокачествени дървесни и слънчоглодови пелети, благодарение на постоянното самопочистване, чрез подвижна скара на горивната камера. Датчика с ефекта на Хол контролира баланса на въздушният п..
0лв
Иновативен продукт на световният пазар. Същината на техния успех е свързана с използването на високо развита технология за ротация на горивната камера, контролирана от Pellas X hybrid drive хибридно задвижване. Допълнение към голямата ефективност на горивният процес – до 99%, е и уникално ре..
0лв
Показва 1 до 40 от 162 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност