Меню
Your Cart

Лири за баня

Лири за баня
Лирите за баня Hirapan са изработени от овални стоманени профили и извити напред под формата на дъга ребра. Заготовките на лирите преминават процеса прахово боядисване, в който получават тънък, но изключително надежден слой боя - стандартно бял цвят, но е възможно производството н..
0лв
Хромираната лира е висококачествен продукт за баня със стилна визия и изчистен дизайн.Изработката на хромираната лира е безупречна - това е стоманен радиатор от висок клас с перфектно многослойно хромирано покритие. В производството на хромираните лири най-високи стандарти и съвреме..
0лв
 Алуминиевата лира за баня представлява радиатор за баня, състоящ се от два вертикални профила свързани от хоризонтално подредени ребра. Радиатора за баня е изработен от висококачествен алуминий, боядисан в бял цвят, чрез метода на фино прахово боядисване. Алуминиеви радиатори за баня моде..
0лв
Алуминиевите лири произведени в България с марка Altherm са висококачествени радиатори за баня на изгодни цени. Алуминиевата лира Алтерм е високоефективен и съвременен начин за отопление на бани и мокри помещения. Този радиатор за баня е произведен в България по най-високи стандарти за кач..
0лв
Алуминиевите лири произведени в България с марка Altherm са висококачествени радиатори за баня на изгодни цени. Алуминиевата лира Алтерм LUXE е високоефективен и съвременен начин за отопление на бани и мокри помещения. Този радиатор за баня е произведен в България по най-високи стандарти з..
0лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност