Меню
Your Cart

За нас

СофиТерм ЕООД е семейна фирма основана през 1997 година с основа търговска дейност на едро и дребно. Фирмата предлага на българския пазар богат асортимент от изделия за изграждане на отоплителни и слънчеви системи, материали за ВиК, радиатори, котли, камини, фитинги, промишлени материали, тръби, конвектори, термопомпи. Разполага с всички видове сертификати за КАЧЕСТВО!

СофиТерм е партньор с редица познати фирми на пазара и вносител на водещи италиански марки. Нашите екипи от специалисти могат да Ви отговорят на въпроси от всяко естество в нашата сфера.

СофиТерм е конкурентно способна освен с професионалното си отношение така и с качеството на гамата от продукти, които предлага.

Всички продукти, които предлагаме, са от високо качество и произведени от водещи марки в индустрията. Нашата компания се гордее с дългогодишен опит и експертиза в областта на отоплението, което ни позволява да предлагаме нашите клиенти най-добрите решения за техните нужди.

В Софитерм ЕООД разбираме, че всеки проект за отопление е уникален и изисква индивидуален подход. Затова, освен търговията на продукти, ние също така предлагаме изготвяне на проекти и консултации. Нашите професионалисти са подготвени да помогнат на клиентите ни да изберат най-подходящите системи за отопление и да осигурят правилната инсталация и функциониране на тези системи

Нашата мисия е да осигурим на клиентите си ефективни и устойчиви решения за отопление, които не само ще гарантират комфорт и уют в техния дом или офис, но също така ще намалят тяхната енергийна зависимост и ще спомогнат за опазването на околната среда.Вярваме в постоянното си развитие и иновации, затова следим внимателно новите тенденции и технологии в областта на отоплението. Нашата цел е да предоставяме на клиентите си само най-съвременни и надеждни решения, които отговарят на техните нужди и предизвикателства.

Софитерм ЕООД е ваш надежден партньор в областта на отоплението. С дългогодишния си опит, професионализъм и широка гама от продукти и услуги, ние сме готови да отговорим на всякакви изисквания и да помогнем на нашите клиенти да създадат комфортна и енергоефективна среда в своите домове и бизнеси.


Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност