Меню
Your Cart

ВиК

ВиК
Фитингите от чист месинг имат широко приложение във водопроводните и отоплителни системи, газовите инсталации и различни технологични производства. Характерното за компонентите от месинг без покритие е, че се изработват само от месинг, който се отлива и стругова и нямат никелово или кромирано по..
0лв
 Speroni CAM 85/25X серия Marina е хидрофорна система от самозасмукваща едностъпална непотопяема центробежна помпа и 25-литров хоризонтален мембранен съд под налягане- Помпата и резервоара са изработени от неръждаема стомана- Подходящa за увеличаване на налягането във водоснабдителни системи, з..
0лв
KPM е монофазна непотопяема обемна помпа с висока ефективност за чиста вода или химически неагресивни течности без пясък и абразивн частици- Подходяща за градинско и битово водоснабдяване, за повишаване на налягането и хидрофорни инсталации- Оборудвана с двуполюсен мотор със скорост 2850 мин-1- ..
0лв
Самозасмукващите водни помпи имат много добри хидравлични показатели и поддържат стабилно налягане. Могат да засмукват вода от над 8м и да работят добре дори и при наличие на въздух. Подходяща за водоснабдяване на къщи, малки сгради, пълнене на резервоари и поливни системи. Изпомпват вода от..
0лв
Дълбокозасмукваща електрическа помпа за смукател с дълбочина до 35 метра и сондажи с минимален диаметър 4”.  Подходяща е за водоснабдяване от кладенци, за домашна употреба от малки и средни резервоари. Преди монтажа проверете дали тръбите са вътрешно чисти, за да не се запушват изхвърля..
0лв
Самозасмукваща помпа Speroni KS 1100W 50м 60л/мин- Speroni KS  е самозасмукваща непотопяема водна помпа с отлични хидравлични характеристики и голям капацитет на налягане- Подходящa за увеличаване на налягането във водоснабдителни системи, за осигуряване на водоснабдяване за домакинства и г..
0лв
Самозасмукваща неръждаема помпа Speroni  SM 98-5 1x230VSperoni SM 98-5 е самозасмукваща, многостъпална центробежна помпа с аксиален вход и радиален изход. Вграденият ежектор осигурява оптимални самозасмукващи свойства, с всмукване на височина до 8 m. SM 98 е компактна помпа, а корпусът ..
0лв
Самозасмукваща неръждаема помпа Speroni  CAM Speroni CAM  е самозасмукваща, едностъпална центробежна струйна помпа с аксиален вход и радиален изход. Вграденият ежектор осигурява оптимални самозасмукващи свойства, с всмукване на височина до 8 m. CAM 80 е малка и компактна ..
0лв
Едностъпална центробежна помпа SPERONI CM Едностъпална центробежна помпа подходяща за малки, средни и големи количества вода. Използват за битово водоснабдяване, за напояване, в земеделието и индустрията. Намират приложение за автоматична работа с малки и средни по размер резервоари . По..
0лв
Нормално засмукваща помпа за битово водоснабдяване с месингово работно колело. Температура на флуида до 60°С. Максимална дълбочина на засмукване 8 м. Максимално работно налягане 6,5 бара.Използва се за водоснабдяване, повишаване на налягане, използване на подпочвени води, дъждуване, оросяване.Лесно ..
0лв
Самозасмукваща едностъпална джет помпа за водоснабдяване, напояване и използване на дъждовна вода.Самозасмукваща до 7 m. Електрическо свързване чрез клемна кутия. Всички части в допир с флуида са устойчиви на корозия.Вашите преимущества:Удобна за потребителя, благодарение на малкото тегло и ко..
0лв
Самозасмукваща, едностъпална помпа Jet за приложение във водоснабдяването, дъждуването и използването на дъждовната вода.Самозасмукващо натоварване на помпата до 8 m благодарение на вградената система Venturi.Помпата е лесен за употреба благодарение на вградения превключвател за включване/изклю..
0лв
Компактна система с центробежна помпа с хоризонтален смукател и вертикален нагнетател, състояща се от: Самозасмукваща, едностъпална джет помпа с непрекъснат вал мотор-помпа и независимо от посоката на въртене механично уплътнение. Монофазен или трифазен мотор с директно фланцово присъединяване..
0лв
Компактна система с центробежна помпа с хоризонтален смукател и вертикален нагнетател, състояща се от: самозасмукваща, едностъпална джет помпа, включително дръжка. Монофазен мотор с директно фланцово присъединяване, с вградено термореле за моторна защита и кондензатор.Управление на помпата ..
0лв
Многостъпална, хоризонтална центробежна помпа, конструкция със сух ротор, самозасмукваща, с директно фланцово присъединен мотор. Уплътняване на прохода на вала посредством механично уплътнение, неизискващо обслужванеЗа изпомпване и повишаване на налягането на питейна вода или леко замърсена ..
0лв
Професионална PTFE лента за уплътняване на резбови съединения и предотвратяване на течове. Продуктът се навива по резбата на детайла, който в последствие ще се съединява с друг детайл.Размери: 12мм х 0.10мм х 12м  и 19мм х 0.20мм х 15м Материал: тефлонГарантира здравин..
0лв
Висококачествената тефлонова лента за уплътняване на резби има висока плътност, което я прави подходяща и за газови инсталации.Тефлоновата лента с голяма плътност е продукт за уплътняване на резби под формата на лента, навита на ролка. Тефлоновата лента има широко приложение както от профе..
0лв
LOCTITE 55 е предназначен за осигуряване и уплътняване на метални тръби и фитинги. Не се нуждае от време за втвърдяване и уплътнява незабавно при пълно налягане. Отличен избор за бързо, лесно и надеждно уплътняване. Продуктът има одобрение за газ и питейна вода и е сертифициран по NSF / ANSI..
0лв
Течния тефлон е висококачествен течен уплътнител за различни водопроводни съединения и резби.Тефлоновото уплътнение представлява течност, която реагира при контакт с метал (катализатор) и започва да се втвърдява. Скоротта на реакцията на течния тефлон зависи от вида на метала и варира от няко..
0лв
ОписаниеКълчища за уплътняване на водопроводни съединения с резба и предотвратяване на течове. Представляват натурален продукт с висок коефициент на чистота. Приготвят се от лен или коноп.Кълчищата са създадени специално за уплътнение на резбови съединения в тръбопроводи с различно предн..
0лв
Кълчища за уплътняване на водопроводни съединения с резба и предотвратяване на течове. Представляват натурален продукт с висок коефициент на чистота. Приготвят се от лен или коноп.Кълчищата са създадени специално за уплътнение на резбови съединения в тръбопроводи с различно предназначение. Г..
0лв
Уплътняващата паста GREEN PAST е сиво, високовискозитетно вещество, състоящо се от парафинова мастна киселина, натурални минерали, голямо количество парафинови масла и вода. Всички негови съставки са разрешени като добавки към хранителни продукти, което означава, че са безвредни за хората. У..
0лв
Лепило, специално разработено за приложение при съединяването на изолация от микропореста гума...
0лв
Това е висококачествен каучуков продукт. Използва се за уплътнение на холендър, за холендри на водомер и други подобни. Предлагаме ги в богата гама от 1/2'' до 3''...
0лв
Универсално плоско уплътнение (гарнитура) от клингеритПодходящо за гъвкави връзки, холендрови гайки и други приложенияСъвместими флуиди: вода, газ, незамръзващи течности (антифризи), нафта и др.Дебелина: 2 mm..
0лв
Гарнитура за алуминиев радиатор от клингерит е уплътнение за радиатор. Тази гарнитура уплътнява тапата или щепсела / редукцията на чугунен радиатор. Гарнитурите са необходими крайни елементи за радиатор и отоплителни системи. При монтиране на радиатор с глидери ви е необходимо глидерно уплът..
0лв
Гарнитура за алуминиев радиатор от силикон е уплътнение за радиатор. Тази гарнитура уплътнява тапата или щепсела / редукцията на чугунен радиатор. Гарнитурите са необходими крайни елементи за радиатор и отоплителни системи. При монтиране на радиатор с глидери ви е необходимо глидерно уплътне..
0лв
Уплътнението намира широко приложение и гарантира отлично уплътнение. Подходящ е за кранове на парно и други. Висококачествената изработка гарантира дълъг експлоатационен живот.Предлага се в размери от 3/8 до 1 1/2...
0лв
Уплътнител за холендри за водомер Това е висококачествен силиконов продукт. Използва се за уплътнение между холендъра и тялото на водомера. За различните водомери, предлагаме различни размери от 1/2'' до 3/4''...
0лв
Универсална гарнитура (уплътнение) за фланциСъвместими флуиди: вода, пара, газ, незамръзващи течности (антифризи), нафта и др.Температура: max. 150 °CМаксимално системно работно налягане: max. 40 barВисоко качество..
0лв
1500°C Огнеустойчив силикон кит за камини Огнеупорен продукт, подходящ за поправки и запълване на пукнатини, съединения и цепнатини в горивни камери, пещи, горелки и комини. Добавянето на стъкловлакна образува димонепропусклив циментов слой, който не се разширява или свива. Ползи термична и..
0лв
Описание на поцинкованото коляно 90 ЖЖ:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: двустранна женска Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC Максимално работно налягане: 2..
0лв
Описание на поцинкованото коляно 90 МЖ:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: двустранна женска Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC     &n..
0лв
Описание на поцинкования тройник:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: двустранна женска Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC Максимално работно налягане: 25barФи..
0лв
Описание на поцинкования нипел:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: двустранна мъжка Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC Максимално работно налягане: 25barФитин..
0лв
Описание на поцинкованата муфа:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: двустранна женска Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC Максимално работно налягане: 25barФити..
0лв
Описание на поцинкованата тапа:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: мъжка Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC Максимално работно налягане: 25barФитингите от поц..
0лв
Описание на поцинкованата капа:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: женска Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC Максимално работно налягане: 25barФитингите от по..
0лв
Описание на поцинкования редуктивен тройник:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: тристранна женска Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC Максимално работно наляга..
0лв
Описание на поцинкования редуктивен нипел:Материал: поцинкован чугун Покритие: двойно поцинковано Размер: 1/2"-4'' цолова резба Присъединителни резби: двустранна мъжка Приложение: за вода, въглеводороди, сгъстен въздух, други Температурен обхват: –20 ºC/120 ºC Максимално работно налягане:..
0лв
Показва 1 до 40 от 81 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност