Меню
Your Cart

Алуминиеви лири за баня

 Алуминиевата лира за баня представлява радиатор за баня, състоящ се от два вертикални профила свързани от хоризонтално подредени ребра. Радиатора за баня е изработен от висококачествен алуминий, боядисан в бял цвят, чрез метода на фино прахово боядисване. Алуминиеви радиатори за баня моде..
0лв
Алуминиевите лири произведени в България с марка Altherm са висококачествени радиатори за баня на изгодни цени. Алуминиевата лира Алтерм е високоефективен и съвременен начин за отопление на бани и мокри помещения. Този радиатор за баня е произведен в България по най-високи стандарти за кач..
0лв
Алуминиевите лири произведени в България с марка Altherm са висококачествени радиатори за баня на изгодни цени. Алуминиевата лира Алтерм LUXE е високоефективен и съвременен начин за отопление на бани и мокри помещения. Този радиатор за баня е произведен в България по най-високи стандарти з..
0лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност