Меню
Your Cart

Алуминиеви радиатори

Алуминиев радиатор FONDITAL EXCLUSIVO B3Висока степен на иновация, постигната благодарение на 3-те патента, които този продукт успя да получи. Радиатори EXCLUSIVO B3 се появиха, като резултат от проучване, целящо постигането на оптимизацията в изпълнението на радиатори по начин, предла..
0лв
Алуминиевите радиатори Helyos EVO (Хелиос) предлагат високо качество и съвременен дизайн на изгодна цена.Алуминиевите глидери с марка Helyos,също както и марката Kalis са продукт на италианския производител на алуминиеви радиатори Radiatori 2000. Италианската фабрика е световно признат производител,..
0лв
Алуминиев радиатор CALDEROАлуминиевите радиатори са проектирани за монтаж и употреба в локални и централни отоплителни системи. Радиаторите CALDERO притежават стандартни присъединителни размери и са съвместими различни по обхват и тип отоплителни инсталации. Монтажа на алуминиевите радиатори се ос..
0лв
Високият радиатор KALIS е продължение на дизайнерската линия радиатори PLUS с минималистичен дизайн Високият радиатор KALIS предлага изключително изчистена визия. Минимализма е сред най-актуалните тенденции в интериорния дизайн и архитектурата на високия радиатор KALIS напълно отговар..
0лв
Високият радиатор GARDA DUAL е продължение на дизайнерската линия радиатори EXCLUSIVO B3  с минималистичен дизайн Високият радиатор GARDA DUAL предлага изключително изчистена визия. Минимализма е сред най-актуалните тенденции в интериорния дизайн и напълно отговаря на това течение. Ма..
0лв
Алуминиевите глидери от луксозната линия Ottimo са дизайнерски радиатори с уникална визия и световно признание - наградата за дизайн Red Dot 2016г.Дизайнерите от студио Meneghello Paolelli съвместно с италианския производител на алуминиеви радиатори - компанията Radiatori 2000 разработват..
0лв
Италиански алуминиеви глидери Global MIX са достъпно предложение с безкомпромисно качествоАлуминиев радиатор модел MIX на марката Global.Модел MIX е с разстояние между отворите 300,500 и 600мм, най-ниският в серията алуминиеви глидери, която Софитерм предлага.  Всяко ребро на радиатора е ..
0лв
PLISSET е продължение на дизайнерската линия радиатори PLUS с минималистичен дизайн Високият радиатор PLISSET предлага изключително изчистена визия. Минимализма е сред най-актуалните тенденции в интериорния дизайн и архитектурата на високия радиатор PLISSET напълно отговаря на това те..
0лв
Радиаторът SOLE успешно съчетава висока производителност, издръжливост и устойчивост на корозия. Благодарение на специална алуминиева сплав и същевременно ниско тегло, SOLE е предпочитан радиатор за всеки дом и офисSOLE е продължение на дизайнерската линия радиатори PLUS с минималистичен диза..
0лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност